Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
My streams: https://beam.pro/oriic
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet, hogy köztudott a dolog, de kerülök minden infót a játékkal kapcsolatban, nem akarok semmit elõre megtudni, de lesz a játékhoz magyar felirat?
Lett valami a petícióból?
amúgy meg: majd szépen végignézitek a DLC-t youtube-on 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
nem jobb leszarni a körülményeket, és jól érezni magatokat, ahelyett, hogy minden szaron monoton rágódtok?
hónapok óta mindenki tûkön ülve várja a játékot, és most néhány apró, mára már hétköznapi "baki" meg negatívum miatt megy a fesztivál 😄
aki akarja megveszi, aki nem az nem... én akkor is baromira várom már, hogy folytatódjon a történet!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Amúgy teljesen igaza van ÉS én most teljesen elbizonytalandódtam: Én ezt a játékot a sztori miatt játszom. Na most vegyem meg 6000ért, hogy ne legyen benne teljes sztori? Lófaszt. Szerintem ebbõl warez lesz, ott tuti lesz hozzá az is. PEDIG MEG AKARTAM VENNI.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
*-D=decade
fakye
anti hero
;d
anti hero
Azt írtam, hogy külön nem voltam hajlandó megvenni. Nem támogatom az ilyesmit túlságosan, viszont egy normális kieg nem basz fel. Gyökér DLC-k viszont igen. Én inkább adok több pénzt, de akkor akarok mindent EGYBEN.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
De nekem még az is jó lenne, ha azt mondanák, hogy van egy _eleve_ ultimate edition, ami mondjuk 65-70 euro, és ahogy kijön valami DLC, az egybõl jár hozzá.
Ez nálam ugyan az a gyökérség, mint amikor van két VGA, és az egyiken mindenféle bûvöléssel csökkentik a teljesítményt (!!), hogy legyen közpkat. is.. omfg.. Adják oda egyben a játékot, kérjék el az árát, aztán annyi. De a trend az, hogy mindenféle haszontalan szart adnak pénzért (ilyen olyan armor, meg hasonló ökörségek), vagy a kész játékból kikapnak valamit, aztán fizess érte, a teljes élményért..
Vannak azért ellenpéldák is, például a DA-hoz készült Awakening egy egész jó DLC volt, az hozta majdnem a régi "kiegészítõk" szintjét..
Mondjuk külön azt sem voltam hajlandó megvenni.. Megvártam amíg egyben az egészet tokkal vonóval megvásárolhattam.. Ilyet például lehet, a Mass Effect 2-bõl venni?