Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bullitt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam a bioware fórumon ezt a halucinálós topikot, és kezdenek engem is meggyőzni egyre jobban. A "Shep alive" videóban meg van is valami egészen ép izé a romok között, meg nem mondom mi lehet, de kábelek is mennek itt-ott...

Másrészt meg van egy csapat logikai hiba, amelyek akkorák, hogy nem tudom elképzelni, ne vegyék észre az írók: Joker az életben nem ment volna el, ráadásul a Relay nem is épp közel van a Hold mellett, hanem a Plútónál. Még FTL-be is sokáig tart odaérni. Az meg megint érdekes, hogy azok a csapattagok is rajta csücsülnek a Normandyn, akiket én levittem a Földre. Szintén baki ez a végső videó, ahol fellélegzik Shep. Ha a Citadel elpusztul (és hát ez történik a videóban), az űrben vákuum van, cafatokra tépné, már csak a robbanás is, egy zuhanást a Földre meg még úgy se bírna ki.

Bioware fórum páran a gyerkőcöt is egy Reaper-hallucinációnak tartják (mivel senki nem veszi tulképp észre Shepen kívül, ami viszont már elég erőltetett bemagyarázás...

Pedig engem nem is zavart a befejezés, de most, hogy ennyi teóriát meg magyarázatot olvasok, mostmár én is kezdek kételkedni. Olyan plothole-ok vannak, amiket tuti észrevettek volna az írók, még ha nem is Drew-ról van szó.