Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nincs kizárva egy újabb Mass Effect - a fejlesztők mondták is, hogy őrizzük meg a Mass Effect 3-as mentéseinket... Bár szerintem Mass Effect 4 nem lesz, inkább csak DLC formájában kapunk folytatást! (Valahogyan azokat is el kell adni!)
Szerintem nem olyan DLC-ket fogunk kapni, amelyek beépülnek a Reaper-ek elleni főtörténetbe, hanem inkább a történések utáni dolgok lesznek majd benne. Így lenne logikus, mert nem hinném, hogy 2-3 nagyobb DLC megjelenésekor elvárják a fejlesztők, hogy csak azért is játszd mégegyszer végig a teljes harmadik részt, aztán majd a játék közepén belefutsz abba a DLC-be, amit megvásároltál. Ez így furcsa lenne. A második résznél sem így lett megoldva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár ez sem igazán világos nekem, hisz ha Shepard meghal, akkor kivel lesz végigjátszva a DLC? Meg a csapattagokról sem tudunk semmit, ami nálam nagyon nagy fekete pont a BioWare-nek! Vagy James Vega lesz az új főhős? Csak, mert ő is jelentkezett az N7-es programra, meg amúgy is elég sok mindent "megtanul" Shepard-tól.