lexandro2000#2
Kivancsi vagyok, hogy pontosan milyen celokat tuzott ki a chrome os ele a google. Anno 3 eve beszelgettem valakivel, aki egy google bennfentessel vacsorazgatott svajcban es akkor az hangzott el az indulo Androidrol, hogy meglatjak mi lesz belole, max lehuzzak a rolot. Aztan erdekes modon mekkora siker lett.
Persze tabla pc-re ott az android, nem tudom mire miss Annette Jump hisztije es a net/notebookoknak igenis van letjogosultsaga egy olyan vilagban, ahol a windows 7 4 giga ramon csak eppen elvegetal es felzabalja az akksit, mert nem lehet ra hosszu elettartamot epiteni. Hataran vagyunk egy komoly paradigma valtasnak, aminek ido kell, mire a geekektol begyuruzik a hetkoznapi emberek koze es megtorik a windows dominancia a cloud alapu megoldasok javara. Ez egyben az office zuhanasat is ki fogja valtani (vagy a M$ kiadja az android/chrome os/linuxos office-t, hogy ne veszitsen piacot, de ok nagyon lassan reagalnak barmire is es altalaban sokba is kerul nekik). Meglatjuk mi sul ki belole. Az biztos, hogy egy google meretu ceg jobban oda tud allni a laptop gyartok moge supportilag mintha mindegyik csinal sajat linuxot teljesen foloslegesen. Es az egyseges megjelenes valoban fontos elonye lenne egy ilyen oprendszernek ugye.