• sanyicks
    #23
    Nem tévedtem. Normális helyen ilyesmiért nem csuknek le senkit...

    "például hogy ilyen-olyan okokból az embereket bizonyítékok HÍJÁN is megfigyeljék."

    Igen amivel pont az alap emberi jogokat tapossák (a saját szentnek tartott alkotmányukat) :) és hogy megy a hiszti mikor a viktor megkerüli az alkotmánybíróságot.

    "Hoppá, az embereknek ez nem tetszik, mer túgy gondolják ez szükségtelen, nem etikus satöbbi-satöbbi. Mit tesznek? Következő választáskor nem ezekere az emberekre szavaznak"

    Ja a másik emberekre szavaznak, akik ugyan ezt művelik más színekben más pártnév alatt :)) mert más választás nincs, aki mást akar, azt valahogy elhallgattatják. Kínában szépen nyíltan lecsukják, nyugaton besározzák kiteregetik mindenét, felfújatják a médiával, esetleg előveszik a szélsőséges/náczy/fásisztá/tenorista/komcsi kártyát.
    Szóval majdnem ugyan az megy ott kínában is mint nyugaton, csak kínában nyíltan csinálják, nyugaton kicsit finomabb módszereket alkalmaznak.

    Látom jól megy a kimagyarázás, ferdítés.

    "Miből vonjátok le, hogy a demokráciában mindenki egyenlő? Ez csak azért lett megszokott felállás, mert a demokrácia általában liberális (konzervatív) eszmerendszerű országokban elterjedt, és ugye a liberalizmus/konzervativizmus alapja, hogy mindenki egyenlő."

    Hát nem erre veri magát minden hülye rettegő, meg demokrácia fetisiszta itt is meg mindenhol az egész világon? Ezért hiszik olyan kva tökéletesnek ezt a rendszert, és annak minden részét is. Te is szent és sérthetetlennek tartod a törvényeit. Fura ez a hirtelen vélemény váltogatásod a "demokrácia" vívmányaival kapcsolatban.