• narumon
    "Igazából nem értem miért védelmezed annyira az iphone-t. Miután az egyik legmagasabb árfekvés "okostelefon" a piacon, szerintem az ember jogosan akad ki azon, ha valami nincs benne, ami gyakorlatilag a telefonok 80-100 százalékában alap funkció már évek óta."

Az a baj, hogy ez számtalanszor bebizonyosodott már, hogy aki az iphonet szídja az sem tud helyette másikat mondani, csak 4-5 különböző telefonból lehet összerakni a tökéletes telefont, mert az egyiknek ez hiányzik a másiknak az. Jelenleg sem tudok "übertelefonról", de még az iphone4 közelít hozzá a legjobban (hangsúlyozom, hogy az én igényeim szerint)

"Mellékesen az iphone-nál arról tudsz listát írni, hogy mire nem képes, amit nagyjából az összes többi telefon igen, és nem arról, hogy mivel tud többet."

Szerintem arról is lehet bőven írni, csak hát ilyenkor a másik oldalról jön az a duma, hogy nem fontos, stb stb. Egyébként olyan nagy listát nem tudsz arról sem írni, hogy mivel tud kevesebbet. 3 dologgal és mindenki ezen lovagol már elég régóta;

1, FM rádió
    2, SMS státusz
    3, BT fájlküldés

"Az meg a reptéri kutyát sem érdekli, hogy neked mi nem hiányzik belőle, inkább ajánlj alternatívát, ha tudsz."

Ezt most nem értem, én ajánljak alternativát amikor én meg vagyok vele elégedve? Szerintem fordítva kéne, de az a baj, hogy egyszer már belementem egy ilyenbe és érdekes módon a másik oldal is folyamatosan azzal jött, hogy neki az nem kell, az nem fontos, stb.

"A böngésző meg tényleg olyan amilyen, de nem vagy kötelezve, hogy használd, amúgy meg nemsokára jön az újabb, de én pl. Operával jól elvagyok."

Persze semmire sem vagyok kötelezve. (de ezt a mondatot akkor miért nem hangoztatod az iphone esetében is? Látod látod, már fordult is a kocka. Az meg, hogy jön újabb?? ehh...)