• narumon
    Már leírtam párszor, most is leírom, ha valakinek fm rádió kell meg sms státusz az ne vegyen iphonet. Ettől nem lesz szarabb a telefon.
    Meg kell venni az ócsó nokiát vagy mittomén melyiket ami tud státuszt meg fm rádiót. És akkor mindenki happy lesz. Én nem írom tele minden forumban, hogy mekkora szar egy olyan telefon aminek nincs érintő kijelzője, vagy ha van akkor éppen fos (a lá Nokiák nagyrésze), meg, hogy olyan béna email rendszer van benne, hogy nem is lehet normálisan levelezésre használni, vagy éppen a böngészője suta, vagy az oprendszere, stb stb. Napestig sorolhatnám, hogy melyik telefonnak milyen baja és hiányossága van. A tény tény marad; soha életemben nem használtam SMS státuszt, soha nem is fogok. Ez egy telefonvásárlásnál nekem annyit sem nyom a latba mint hogy kék színű a gyári doboza vagy fekete. Ugyanígy vagyok az FM rádióval is, és valószínűleg még jó néhány "hihetetlenül fontos" featuret fel tudnék sorolni ami kb. ennyire hoz lázba.

Félre értés ne essék akinek ez kell az vegyen egy olyan telefont ami ezeket tudja és legyen happy vele, viszont nyilvánvalóan van egy jópár olyan feature ami nekem musthave más meg ugyanígy nem foglalkozik vele a vásárlásnál. Ezért jó, hogy ennyi féle telefont gyártanak mindenki azt vesz amit akar és amit a legjobban ki tud használni.