\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Balumann
    #2586
    Nah ismét leírnám az elmúlt néhány nap tapasztalatait. Töröltem az ext2-es partíciót még a múltkor, aztán utána is problémák voltak, újraraktam az Ice Armor II Reborn romot (hozzá a friss patchet), utána beállítottam a romot csak a számomra legfontosabb alkalmazásokkal csak abelső memóriába telepítve (hogy ezt bármikor vissza tudjam állítani, és legyen egy jól működő rendszer), utána szépen vissza a többit, illetve sd-re is áttettem jópárat.
    Először belefutottam én is a merülési problémáma, levettem 100%-on a töltőről és reggel már nem ébresztett, rátöltöttem 30% -ot és fél órát sem bírt ki. Utána feltöltöttem 100%-ra, és kilőttem jópár dolgot (facebook, aksifigyelő widget folyamata, stb), aztán megjavult. Dehogy mitől nem tudom, mert újraindítottam, ugyanúgy elindultak ezek, sőt azóta felraktam még 2-3 dolgot amik szintén futnak, és tegnap este vettem le 100%-ról, és most 60% -ig ment le, úgy hogy ma zenét is hallgattam róla, és suliban is használtam jópárszor.
    Most gyakorlatilag egy problémám van, hogy kb. 5 perc mire így megtalálja az alkalmazásokat a kártyáról is (és nagyon nem is szabad addig ügyködni, mert fagyogat, rosszabb esetben újrabootol). Viszont ezt leszámítva nagyon jól megy most.
    Csak az az egy dolog zavar, hogy egyszerűen nem tudom, hogy ez a rengeteg probléma miért jelentkezett, és hogy fog-e. Mindenesetre most ezt is lementettem, úgyhogy remélhetőleg vissza tudom állítani, ha kell