ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ti melyik ROMot javasoljátok? (amelyik gyors és stabil)
Innen például a stable mod vagy a Nightly Builds jobb?
És ez a módszer jó?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Be lehet valahol/valahogy állítani, hogy az alkalmazásokat amiket a Market-rõl szedek le SD kártyára mentse és ne arra a kevés belsõ memóriára?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az aksija átlagban meddig bírja?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Most is ezt vennétek x hónap használat után vagy még szánnátok egy másik telóra pár ezret? :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki tudna videót feltölteni amit felvett a telóval?!
Gondolkozok egy blade-ben vagy egy skate-ben ( mert végülis szinte ugyanaz)
Jó választás amúgy? Persze itt olyanok vannak, akinek van..szóval elfogultság beszél mindenkibõl :))))
Olvasgattam, volt aki felrakta, de tetû lassú volt + van már hozzá 1-2 update is.
40MB szabad hely (így mentettem le a romot, ez elég gyorsan lecsökkent 15MB-ra és kevés maradt) helyett 180MB szabad ^^ Végre lesz helyem. :D (az app2sd is mûködik egyébként, de az sem sokat segít, mert a dalvic-cache az amúgyis a system partíción van...
Mikortól lehet fizetni PAYPAL-on keresztül a Marketen?
Ahogy olvasgattam a cikkeket, csak a porhintés megy, semmi konkrét.
Hátha valaki tud valami tutit.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ma vettem egy ilyen telefont a Telenornál.
1-2 kérdésem lenne:
¤ Hol tudom megnézni hogy ez most az 512mb romos vagy a kisebb? (olvastam valamit h frissítés feloldja) (?)
¤ háttérképet hogy tudok normálisan kirakni? mindig bead egy keretet kivág egy darabot a képbõl az meg bûn pixeles lesz...
Ott a fórumba 2-en is rákérdeztek, hogy mi van ilyenkor, ott sincs semmi válasz rá. hihetetlen...
Nem tudom kideríteni, hogy most akkor milyen értékeket ajánlott használni, és ez után vissza tudom-e állítani a backupolt romot. (nem találtam hozzá részletes leírást, hogy mit hogyan...).
Csak kicsit zavaró, hogy semmi hibaüzenetet vagy ilyesmit nem lehet látni, csak ennyi, hogy tölt az android felirat végtelen ideig :@
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet... Láttam már nem egy helyen, hogy tegra-s játékokkal játszottak blade-n, többnyire a Chainfire 3D app segítségével. Beállítottam ahogyan kell, pl. nVidia-ra a Plants vs Zombies game-t is, de semmi sem változott, nem tudtam átverni.. Ha valaki jártas a témában, tud ajánlani egy alternatív app-ot? Köszönöm elõre is!
Mindegy, végülis 5 perc alatt újrarakja a lementett romot, és kb. ennyi backupolni is. ^.^
Macerásabb progi telepítése elõtt érdemes utánajárni, h merre-meddig.