• HöfEE
    Bűzlik ez az egész ügy. Én két verzióban gondolkodom mi lehet az egész mögött.Nagyon leegyszerűsítve az egyik szerint, Assange valóban az akinek mondja magát és azt teszi amit mond, tényleg a szabadságért küzd stb. A másik meg,(szerintem ez a reálisabb)hogy ő egy báb, és valójában pontosan az amerikai titkosszolgálatok állnak mögötte. Az egész műsor célja pedig egyszerűen az USA potenciális ellenségeinek felmérése valamint az USA területén vagy azon kívül szivárogtató sejtek kiszűrése. Ezt abból is gondolom, hogy ugye itt már hetek hónapok óta el akarják fogni miközben 2 naponta interjúkat ad a fickó, volt ugyebár egy internetes Live kérdezz felelek is vele. Ennek ellenére soha nem tudják hol van, ez nekem azért gyanús.. És pontosan ezért nem is fogják megölni, ha a titkosszolgálatok embere akkor azért , ha meg tényleg az ami akkor meg azért. Hiszen ekkor mártírt csinálnának belőle ami többet árt (nekik) mint használ. Persze ha tényleg az USA embere és nekik dolgozik akkor még el tudom azt képzelni, hogy megrendezik neki a látványos kivégzést, majd kap valahol az isten háta mögött egy irodai munkát és él boldogan.