• bvalek2
    Na most jöttem rá hogy az egész egy kamu. Az USA titokban simán likvidálja akit csak akar, nem csinálnak ekkora cirkuszt belőle. Kivéve akkor, amikor érdekük fűződik hozzá. Amikor Hillary Clinton kiállt sírdogálni a Wikileaks miatt, ugye nem csak nekem volt deja vu érzésem? Nálunk Ferenc testvér is eljátszotta ugyanezt a kurucinfóval.

A valódi ellenzéket elhallgatják. A trójai falovat viszont minden éjjel nappal mutogatják, látványosan reszketve tőle.

Gyurcsányék azért hozták létre a kurucot, hogy megfélemlítsék vele a baloldali szavazókat, és persze azért, hogy szervezett módon jobbról támadják az ellenzéket. Némi bohóckodást leszámítva kizárólag a kormányváltó erőket támadták rajta, és azóta is a nemzeti oldal mocskolásával vannak elfoglalva, a posztkommunista szovjet-kollaboránsok helyett. A kedvenc kurucos szösszenetem az, hogy amikor a katolikus egyház megszólalt a választások előtt (érezhetően az akkori ellenzék oldalán), elkezdték zsidózni a püspököket Még csak véletlenül sem a libajnaival foglalkoztak, áááá...

Azért beszélnek a Wikileaksról minden kormányzati csatornán, mert reklámozzák. És azért kürtölik világgá ezt a hírt is, mert szimpátiát akarnak gerjeszteni az illető irányában. Ha egy ilyen baki történik, akkor a nagyhatalmak kussolni szoktak, és mint tudjuk, az interneten is simán le lehet vadászni bárkit (a szerzői jogvédők pl. profik benne). A bűnöst pedig rendszerint csendben elteszik láb alól, nem kürtölik világgá hogy mit terveznek vele.

Assange vagy közvetlenül amerikai kormányzati irányítás alatt van, vagy megvezették, de akár így, akár úgy, az amerikaiak szekerét tolja. Ami pedig engem illet, ezentúl egy betűt sem hiszek el a "kiszivárgott" iratokból.