"Tudod, nem azt kell figyelni, hogy mit huhognak ezek a majmok, hanem azt, hogy a huhogásuk kinek kedvez. "
hát eléggé illogikus amit állítasz.
Én létrehozok egy csoportott akiknek az a feladata, hogy engem szidjanak + azokat akik az én véleményemet képviselik. Odág mennek el, hogy már támadásokat is végrehajtottak poltikusok ellen (ház gyújtás meg ilyesmi), a fél környéket szétveretem és az emberekbe ez miatt feszűltség költözik. És aztán téged választanak meg. Hát ennek aztán nem volt értelme. De annak fényében meg végkép nincs, hogy az általam szervezett balhén te és a te összes haverod ellenem szónokol... Ui. amit írtál az pont ez volt.
Ja: már te vagy a vezető, de az általam létrehozott csoport még mindíg engem szid... Ha meg téged akkor azt állítod, hogy azokat is én keltem. Na ez aztán a logikus következtés. A lényeg: téged nem lehet szidni. Szerintem nem kell ilyeneket erőltetni több okból sem, de az első és legfontosabb: ez a topik nem erről szól!
a példa miatt használtalak téged, nem akartam itt pártneveket emlegetni. Amúgy semmi bajom veled.
-- off --