NASA új bejelentésre készül a földönkívüli életről
-
sajnos nem láttam híreket és a NASA-s cuccot sem láttam, viszont kicsit böngésztem stb, Foszfor helyett arzén, több helyen is pedzegetik hogy akkor ilyen úton módon esetleg a szén is felváltható más anyagra, elég mérvadó lehet az élet kutatásában, mivel ha belegondolunk egyszerű alap kémiai tudással, az anyagok bármilyen atom ról is legyen szó minden körülményben másképp viselkednek legyenek az hőmérsékleti, vagy nyomás közti változások . ha belegondolunk sok variáció lehetséges, mivel ha csak a naprendszerünkben nézzük a bolygókat, igen csak változatosak, más nyomások eltérő hőmérsékletek ilyen olyan alap össze tevő elemek. Jómagam is régóta mondogatom, hogy hülyék vagyunk ha csak szén alapon gondolkodunk, és szén alapon keressük a földönkívüli élet formákat. A mi bolygónk is igencsak változatos változatos életformákkal lásd most ez a baktérium. És ha most őszinték vagytok magatokhoz, ez nem elég bizonyíték arra hogy más atomi alapokon felépülő élet létezhet az univerzumunk bármely pontján? Sőt lehet sokkal komplexebb életformák is lehetnek mint mi....
Két dolog még:
-Nincs két teljesen egyforma ember, mint ahogy bolygó sincs...
-A világ egyetem hatalmas, kár elpazarolni, ilyen kevés emberre... (Kapcsolat c. film-és lehet támadni hogy filmből idézek, de szerintem nagyon is igaz)