BlackRose#174
Elképesztően intelligens kommentár. A három osztályt végzett nagpapától vagy kitől hallottad ezt au intelligens magyarázatot? Nem értünk egyet és kész, ez nem jelenti sem azt, hogy neked van 100% igazad és azt sem, hogy nekem van 100% igazam. Én ezt elfogadom, és azért jöttem ide, hogy esetleg valami új információ birtokában javítsam az álláspontomat... de itt nem igen halottam olyan információt amelynek elég súlya volt, hogy lényegesen befolyásolja és módosítsa véleményem. Persze ez nem jelenti, hogy ilyen nem volt csak éppen azt, hogy én ezt nem regisztráltam. Te pedig itt most elképesztően megmagyaráztad mindenkinek, hogy én egy mosott agyú hülye vagyok mert nem fogadom el azt amit te mondtál és azt egyáltalán nem veszed figyelembe, hogy ez azért van úgy mert számomra nem voltál meggyőző mint ahogy én sem voltam számodra, a különbség csak éppen az, hogy én ezt látom és elfogadom te pedig homokba vágod a fejed és egy egyszerű, téves és értelmetlen magyarázattal nyugtatod meg magadat. A baj csak ott van, hogy én tovább fejlesztem a véleményem és a tudásom te pedig be vagy ragadva és csak egy "forradalmi" információ változtatná meg a véleményed, de akkor meg az amibe most hiszel összedölne mint a kártyavár... van erre egy Magyar mondás: "átesett a ló másik oldalára".