Mondjuk én továbbra is szeretnék hűséges rókás maradni, és ha csak be nem csap a ménkű, akkor nem is igen fogok másra váltani.
A Safarit sosem láttam. Nem tudom, hogy válna be.
Az IE-t csípőből utálom. Logikátlan, ronda; már akkor is idegesített, amikor még fogalmam sem volt alternatívák létezéséről.
A Chrome több változatát is kipróbáltam és nem tetszettek. Egyrészt a kezdetlegessége (ami talán már a modernebb verziókban nincs jelen), de engem zavart a puritánsága, a kiegészítők hiánya, főleg a reklámblokkoló és a helyesírás-ellenőrző. Továbbá, ami még most is zavar, az a csupasz GUI, ami a szemnek semmi élményt nem kínál. Elhiszem, hogy sokaknak meg pont ezért tetszik, de én szeretem, ha csillog-villog. A funkcionalitás nem minden, különben még mindig az 1.0 Windows-nál és a 16 színnél tartanánk, ami "mindenre elegendő".
Operát nagyon régen láttam, és zavart a személyre szabhatóság hiánya szintén benne. Azóta eltelt már vagy 3 év, és olvasom az Operás cikkeket, és ha muszáj lennék váltani rókáról, akkor az egész biztos Opera lenne, de nem Chrome, ismeretlen Safari, vagy utálatos Explorer.
A többi böngésző számomra 0, annyira nem elterjedtek. Nem ismerem őket, nem is kísérleteznék velük.