OK, most és utoljára szánok rád max. 3 percet:
A hirosimai atombombát csak mint tanulmányozandó esetet hoztam fel, és természetesen én is láttam az összsúlyát. A robbanó töltet mennyiségét természetesen elnéztem - na legyen neked is ennyi örömöd sivár és örömtelen életedben.
Az időzőjelekkel kapcsolatban szintén butaságokat irkálsz össze-vissza, magyarán hablatyolsz, de mivel nem te vagy az első, és kétlem, hogy icike-picike agytekervényeiddel rá fogsz jönni a helyes válaszokra, most egyszer és utoljára ezt is elmagyarázom neked, ha már teljes mértékben képtelen és alkalmatlan vagy arra, hogy valakinek a hozzászólását értelmezd, ne adj isten továbbgondold, esetleg és netalántán az apró hibákat elnézve felfogd, megértsd és elsajátítsd a lényeget:
A magyar idézőjelek használatát én a cikkszerzőn azért kérem számon, mert, mint a neve is mutatja ő cikkszerző, fizetést kap a munkájáért, ráadásul általában hosszabb szövegeket is ír, mint mi a hozzászólásainkban. Tehát nála indokolt lenne, hogy a cikket, a művet, külső szövegszerkesztőben írja, mint például a Microsoft Word, amely automatikusan átalakítja a számítástechnikában használt kettős idézőjelet, a " jelet magyar alsó és felső idézőjelekké. A Wordben emellett elég jó helyesírás-ellenőrző modul is van. Ha kész a szöveg, akkor lehetne átvinni a webes felületre, és esetleg megformázni, HTML kódolást alkalmazni.
Hogy ő ezt miért nem teszi, az számomra rejtély.
Visszatérve, ránk, fórumozókra, mi általában gyorsan, röviden reagálunk a cikkre, vagy egymás gondolataira (beleértve az olyan lelki szegényeket is, mint amilyen te vagy, vagy a Molnibalage), tehát tőlünk nem várható el, hogy hibátlan, a helyesírás minden szabályát kielégítő szöveget produkáljunk. Ebben természetesen segíthetne nekünk ennek a portálnak a programozója, például úgy, hogy a hozzászólás-szerkesztő ablak felső részén rendelkezésre bocsát egy eszköztárt, amelyen rajta lennének a gyakrabban használt, billentyűzetről egyszerűen nem bevihető szimbólumok, beleértve a „ és ” jeleket is.
Nos, tedd össze a két kis ráncos kezecskédet, és adj hálát az isteneknek vagy ateista ördögeidnek, hogy én most ezt itt emberi módon neked végtelen türelmesen elmagyaráztam. Ilyen csoda is egyszer történik kis nyomorult életedben, tehát becsüld meg!