roguelike
-
Én most a v34 valamennyi stabil verzióval tolom. Szerintem én addig jegelem a történetet amíg nem lesz az újhoz rendesen működő DFhack és társai. Tradenél kereső, autolabor, stonesense stb. ez mind olyan apróság ami sokat dob és kicsit segít a multitaskingban/kényelmi funkció.
A terület erősen fásított, de már egy csomót kivágtam, amitől be is rágtak az elfek, nem akartak tradelni így hát kipakoltam őket.
Ha jól emlékszem, akkor talán a soil-al vannak gondok és már el is kezdtem ash-t csinálni hogy legyen potash. Kb a hegytetőn vagyok és úgy kezdtem el lefelé terjeszkedni. Szaporodtak a kiskutyák, macskák és kicsit vissza vettem a számukból, mielőtt rosszra fordul a helyzet. Csapdázva van már a fort, így a védelem már kezd kiépülni, de ha azon is átjutnak akkor 4 warhound várja őket. 
Danger roomot, vagy rendesen megcsinálni a squad kiképzését lenne a következő, de ehhez nem értek még.
A fort alatt egy nagy barlangrendszer van nagyon sokfelé ágazó vízforrással, így azzal már biztos, hogy nem lenne gond.
Ha gondoljátok akkor elküldöm amit eddig csináltam, ez most tán a 2. évnél végefelé jár 70~es lakossággal. Ez pont jó arra, hogy lassan jönnek az izgalmak, de már a generáláson és a kezdeti építkezésen már túl vagyunk. LNP-t szedtem le, így ha azt szeded le akkor tutira mennie kell neked is. PeridexisErrant LNP r67
Így küldtem el Zeronak a levelet és ha benne van, akkor szerintem ő el is kezdi a folytatását és mire kijátszotta magát addigra már te is tudod folytatni szerintem. Hogy hangzik?