roguelike
-
sirdond #622 elment egy újabb év. lényegesebb dolgok, amik történtek röviden:
-rábukkantam egy barlangrendszerre,tele van pókselyemmel és egy forgotten beast is ólálkodik. szerencsére nem tud repülni így bejönni sem tud. egyelőre hagytam, de később tervek vannak vele.
-megint egy rakás haszontalan törp
-találtam rengeteg vasércet így nagyüzemben megy a vas- és acélgyártás
-1 év alatt az 5fős squadból 5 kiváló harcos lett. 1 axelord, 1 macelord, 3 hammerlord. volt egy goblin ambush (5 crossbow,2 spear) ami pont egybeesett egy bevondorlással, egy törpöt azonnal kinyírtak a többit szerencsére be tudtam "hívni" a biztos védelmet nyújtó fortress-be. kiderült az is,amit csak reméltem előtte,hogy repülni nem tudó lények nem képesek bejutni az erődbe. kíváncsi voltam mit tanult a squad, ígyhát ráeresztettem őket a goblinokra. szerencsére nem kellett csalódnom, nem túlzok, fél másodperc alatt lerendezték a goblinokat sérülés nélkül.
-kaja van bőségesen, pia már kevésbé, sajnos nincs megbízható forrásom,amiből mind a 4 évszakban lehetne piát csinálni. lehet ráállok a méhészetre,de eddig még sosem próbáltam és elég mikroigényes,ahogy olvastam.
-volt egy strange mood-os törp, clothier, természetesen nem volt olyan workshop-om (nem is szoktam általában csinálni, ruhákat mindig tradelek), és használható rongy is kellett. ismét szerencsém volt, hogy voltak olyan állatok a kinti legelőmön, amiket meg lehet nyírni egy rögtönzött könnyűipari részleg megépítése után.
asszem nagyjából ennyi.