roguelike
-
Zero 7th #451 Hehe, Diablo. Hát azt megmondtam volna neked előre, hogy szar lesz, mert szerintem már az első kettő is fos. :P Roguelikenak kevés, igazi játéknak meg szarunalmas. Mert azért lássuk be, a Diablo csak egy csillivilli grafikával rendelkező roguelike, de a legprimitívebb fajtából. "Dungeon, mennyé le!"
Dragon Age 2-t nem néztem meg. Ez mondjuk nálam egy rossz szokássá vált a Bioware játékok körében. Baldur's Gate első részét imádtam, második kimaradt. KotOR első része nagyon tetszett, másodikat kihagytam. Dragon Age első része bejött, másodikkal a rákeresésig sem jutottam.
Mondjuk a BG2n kívül nem bánom, a másik két folytatásról azt hallottam hogy a DA2 konzolitiszben szenved, a KotOR2 meg befejezetlen, bugos.
Icewind Dale és Neverwinter Nights arra vár, hogy a haverokkal egyszer coopban leüljünk vele játszani. Tehát kimaradt, és soha nem is fogom már látni őket. :P
Mass Effect is hasonlóan járt, azzal a különbséggel, hogy ott már az első rész is felbaszta az agyam a liftezéssel meg a Terep2zéssel, utsó fejezet befejezésre vár, valószínű örökké.
Oblivionnal játszottam csak, az meg úgy áll, hogy az utsó mellékküldetéseket vadászom, mielőtt befejezném a fősztorit. Azt nagyon élveztem, hogy félistent csinálhatok a karakterből. Feltúrtam maxra az összes statot a szerencsét kivéve, aztán vámpír lettem, ami ad huszonöt bónuszt a statokra, száz fölé. 100% manaelnyelésem van, egy irdatlan, armageddon erejű varázslatokra alkalmas manapool, meg maxos fegyverskillek. Még az elbaszott, velünk együtt szinteződő ellenfelek ellen is ütős.
Erre Skyrim? Perkek. Anyád. Uninstall.
Na jó, megyek szpészsztésönözni. :P