• NEXUS6
    Nem azt mondom, hogy a Nácizmus a világ legjobb rendszere. Csak éppen Hitler az angolszászoknak Franciaország legyőzése után békét ajánlott, akik erre nem igen reagáltak. Hitler erre azt üzente az angoloknak, hogy lehet folytatni a háborút, de az a nagyhatalmi státuszuk végét jelenti. Így vagy úgy, de igaza lett.
    A II. VH igazából ez után lett dúrva. Az amik az óceán túlpartjáról számolatlanul nyomták a fegyvert az angoloknak, majd az oroszoknak is, úgy hogy igazából nekik nem volt semmi kockáztatni valójuk ezen a hadszíntéren. Könnyű más faxával ugye...

Persze jogos volt egy szinten, hiszen ha ők semlegesek maradnak a háborúban, utána majd eljön az idő, hogy egy elnyomó, agresszív európai hatalommal fordul ellenük pár év múlva.
    Csak éppen a nácik helyett aztán a komcsikkal kellett szembenézniük. Effektíve azon kívül, hogy ezzel a háborúval mind az angolokat, mind a németeket kiütötték, nem nyertek semmit.
    Meg meghalt ugye vagy 60 milkó ember extrában. Ezek közül amcsi kb 400 000, amiből civil 1700, vagy is pl 09.11.-nek több civil áldozata volt!

Magyar szemmel is a II. VH és ezen belül az, hogy az amcsik támogatták a szövetségeseket, fölösleges és hiábavaló volt. Az országunkat az ő fegyvereik pusztították el, az ő általuk fenmaradásra segített komcsi rezsim szállt meg bennünket 50 évre és vette vissza a magyarlakta területeket.

Még egyszer mondom, nem vagyok oda a nácizmusért, de egy fölösleges, emberek 10 millióit elpusztító VH-ért még kevésbé.

Ezekután nem tudom hogy értékelni a szavaidat a nácizmus legyőzéséről, meg a szükséges milliós (10 milliós) áldozatokról! Még ha a mai napig ez ugye a hivatalos nyugati/keleti propaganda magja.

"A náci és komcsi kőkekmény dikatúrákat hasonlítani a kistigrisekhez elég meredeknek tűnik."
    Leszámítva, hogy Hitler azért gazdaságilag rendbe rakta a háború elött Németországot (gazdaságilag és szociálisan is), meg nálunk is a Kádár-rendszer alapozta meg azt, hogy a rendszerváltáskor egy kisebb magyar csodáról beszéltek.

"Kínában gazdasági szabadság van. Politikai téren nem nagyon van változás. Észak-Koreában és Kubában megy gyakorlatilag megállt az idő."
    Nem én veszek egy kalap alá, és ítélek el ideológiai háttér szempontjából minden rendszert, hanem te!
    Szóval?