Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1446
    Még mindig te hisztizel és terelsz,
    Még mindig nem mondtad, hogy hogy képzeled el az atommal a fentartható áramot elöteremteni?
    Megint csak a napelem ellen példálózol.
    Aztán meg irod, hogy a napelem nem megoldás csak kiegészítő, csak ugye ha 1%ot használod attól még ugyan ugy mindent meg kell oldanod a semlegesítését mintha sokkal nagyobb % ban lenne használva. A szél erőművet is ugyan ugy fikázza a legtöbb atom támogató, mert carbon meg üvegszál.
    Csak akkor kérdem, hogy akarod atommal 2035 után fenntartani a termelést? 30%os részesedés mellett miből teremted elö a 70% hiányt?

    ja csak nem nappal meg széllel ? hm ugy már megéri ? vagy ha 70% ot le kell tenni és működik akkor a maradék 30% már biztos összeomlana atom nélkül is igaz?

    Ha csak kiegészitéshez és otthonra megoldás, akkor szted a 7,5GW energiát ki használja nagy részben ? ja várjunk, csak nem az otthonok ?
    Szted az otthonokra tetejére szerelteket nem kell majd kidolgozni az újrahasznosítésüket ? ja de .
    Ha atom lenne a teljes hálózat, nem kellene 5 percnél többet tölteni az EV kocsi feltöltésére ? ja de.
    Minden amit a napelemek és az E kocsik ellen felhoztatok az mindenképp meg kell oldani , ha atom ha napelemes rendszer lesz a fö profil.

    A 75GW napelem ne tudom hogy jött ki neked. a németeknél 54GW van letelepítve és abbol 26GW ot termel most. akkor nekünk miért is kellene 75GW a 7,5GW felhasználáshoz ami a csúcs, de jelenleg csak 5,5 GW a fogyasztás?

    ebből is látszik, hogy sértődötten durcibol irsz valamit mert nem tudsz ellenérvet felhozni ami tényeken alapul konkrétumokon és nem személyes elképzeléseden.