Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • gosub
    #1435
    Akkor Te tényleg nem autózol a városban, én viszont igen, járok mindenfele Bp és körülötte, örülnék ha úgy lenne ahogy írod. Egyenlőre teljesen életszerűtlen amit gondolsz, hogy minden utcában minden parkolóhelyén egy töltőfej legyen.
    Nem mindenki lakik az ideális kertesházban igazából töredék annyi van belőle mint lakásból, amiből jelenleg 4millió van magyarországon és ugyan ennyi autó, viszont a lakásokra jutó tetőfelület 1/10-nél is kevesebb, jó részük, szerintem legalább fele alkalmatlan (állapot, tájolás, jogviszony...) napelem felszerelésére. Hasonlóan a munkahelyekhez. Rózsaszín délibáb amit időnként felfestetek, végén még elhiszem, amit írtok, hogy a napelemek egyenlítik ki az atom és gázerőműveket.
    Bennem mindig ott van a kérdés, ha ez ennyir rohadtul megéri akkor miért csak ennyi van belőle és miért kell egyáltalán még támogatásokkal is ösztönözni? Valamint miért nem liberalizált piaci alapon működik az elszámolás? Én is szeretném ha a vállalkozásom tevékenységére kötelezően vevők legyenek.