Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1431
    Ja belinkeled europa legnagyobb töltöállomását és közlöd kvázi, hogy igen is meglehet csinâlni a lakóparkoknál, târsasházaknál.

    az volt a kérdés, hogy mit csinálok ha egy lakotekepi tömbben mindenki egyszerre akar tölteni. és erre irtam, hogy itt 114 auto tud egyszerre tölteni abbol 24 gyorstoltövel, nem omlik össze a hálozat és a trafo a környéken.
    Most akor mi a probléma vele?Megoldható vagy nem ? Meg.
    DE ugy látom, hogy ha te eldöntöötted, hogy nem lehet valamit megoldani és bemutatják , hogy mégis ,te akkor se hiszed el és letagadod vagy kerfesel másik kifogást.
    DE eddig még konkrét csáfolatot nem hoztál fel, hogy mitöl nem lehet megoldani valamit azokbol amit mondtam, csak jössz az általános dolgokkal .

    Meg csak 40 milliárd az akkupark, mé' nem építenek a megyeszékhelyek. Milliárd, nem millió.

    Ki beszélt milliokrol? mindvégig milliárdokkal számoltam . a csak én a 66 millio USD-t számolzam 300FT-os árfolyamon az kb 20 milliárd forint. vagyis a teljes stadionos költség 16x kikerülne.
    ha megnézed a leosztásokat a linkelt oldalon akkor láthatod ,hogy 16 milliárdért lettek a stadionok felhuzva , tehát volt rájuk pénz.
    Erre mondják, hogy csak akarat kérdése meg hhogy kinek mi a fontos.

    De tudod mit? Menj le a közösképviselőtökhöz, ott németbe, azt közöld vele ezeket és meglátjuk mekkorát fog röhogni. Vagy kérj te ajánlatot társasházhoz töltőre, mondjuk csak 10 állásosra. Na azt linkeld be.

    ÉS tudod mi lenne, hogy nyugodtan, mert ugy is már most is szélenergiával megy a hálozat ugyhogy nyitott kapukat döngetek.
    Nem vagyok megsértödve és én sem tudok mindent.
    Leirom amit olvasok és gondoltam, hogy majd lesznek olyanok akik konkrétumokkal tudnak hozzátenni a dolgokhoz, pro és kontra ,jobban tájékozott legyen az ember minden oldalrol.
    És nem csak az ures csak azért sem hozzállást.

    elfgadom az érveket ellene is ha azok konkrétumokon alapulnak, de csak azért mert valaki azt mondja, hogy az ugy nem működik és máshol meg vannak már példák muködésre akkor had legyek skeptikus arrol amit mond.