Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1426
    meg azt felejtik el sokan, hogy ez az elektromos kocsizás és átálás olyan mint amikor megjelent az ottomotoros kocsi és a vezetékes villany.
    Mert akkor is ugyan igy gondolkodtak az emberek, hogy minek vegyek én olyan kocsit és honnan lesz bele üzemanyag, mikor nincs is töltökut meg finomitó a közelbe. ha meg akarta akkor tölteni a kocsit akkor ugyan ugy el kellett neki mennie meszire lovaskocsival vagy gözmozdonnyal, hogy vegyen egy hordó benzint a kocsijába.

    akkor is a gazdagabbak engedhették meg maguknak, mig aztán valaki belevágott, hogy vesz sok hordó benzint és elkezdi árulni, ezután többen meggondolták magukat, hogy igy már nincs annyi vesződség vele ,hogy vegyen egy kocsit magának is, mert már a közelbe tud venni benzint.
    Meg látta, hogy a szomszéd traktorral 2 nap alatt felszántotta a földjét mig ö több hetet a lovakkal és az ökrökkel, a maradék időben meg tudtt mással foglakozni vagy pihenni. esetleg még támogatást is kapott vagy plusz bevételt, hogy szántsa meg a mások földjét is.

    Kb most ugyan itt tartunk csak az EV-kkel,
    Hulyeség lenne ugy öszehasonlitani a két rendszert, hogy azok fejlődése és kialakitása között 100 év különbség van.

    10 évvel az első sorozatba gyártott benzines autók után ugyan ugy mindenki átált egyből lovakról fejlesztés és plusz befektetés nélkül ?