Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    Szüli
    #1342
    Nehezen birtad a BAN-hamákon igaz, hogy alig, hogy letelt már egyből provokatív hozzáoszlást írsz be ?
    Az említett másik topicokban,meg azért volt muris neked mert most az egyszer nem téged találtak meg , de ha nem lettél volna bannolva akkor te is becsatlakoztál volna igaz? és az se tűnt fel ,hogy ők is csak akkor jelennek meg amikor valakire rá tudnak szállni? addig meg hónapokig nem kapcsolódnak be a társalgásba?

    Ahogy meg tudod mi a muris? AZ hogy nekem n+1 topikot írsz , hogy ámokfutottam,mikor kb ez a 2 volt ahol nem egyezett a véleményem a többiekkel.
    Ellenben veled akinek kb a fél interneten már fogalommal vált a neve ha személyeskedő stílusban próbálja meggyőzni mindenkit a saját vélt igazáról?

    Mert az egy dolog , ha van akivel nem egyezik a véleményem és megint más amikor megpróbálod megtéríteni a másikat ,hogy csak az a igaz és csak úgy ahogy te tudod. erről szól a fél internetes kirohanásaid, amikor van valahol téma te egyből megjelensz és jössz az egyoldalú véleményeddel és aki más próbál mondani annak egyből nekiugrasz és személyeskedsz.

    DE Tudod mit, neked kellene inkább elgondolkodni azon, hogy az hogy lehet, hogy amíg nem jöhettél be a fórumba ,nem volt személyeskedés nem volt flame nem volt anyázás? Volt kulturált eszmecsere ,mert az intelligens emberek meg tudják úgy konstruktívan vitatni a véleményüket, hogy kompromisszumra törekedjenek vagy legalább meghallgassák elgondolkodjanak a másik oldalról is.

    DE neked ez nem sikerül, te az egyetlen célod, hogy csak neked legyen igazad és, hogy flame legyen mert akkor tudod kicsikarni a többiekből, hogy reagáljanak neked és akkor bele tudsz kötni a válaszukba amivel bizonyíthatod, hogy neked volt igazad és milyen okos vagy.
    Bármennyire is próbálod az én véleményemmel senkit nem akarok megtéríteni csak leírom, hogy én miről mit gondolok, de elfogadom a másik véleményét is ha azt kulturáltan ás kellő hitelességgel.

    "Semmiféle elektron szétválogatásról nincs szó. Csak úgy látszik ehhez is buta vagy."
    Ezt meg ne próbáld hozzákapcsolni, hogy butaságot mondtam, mert az a Mérnök az TE voltál ebben a Hszban #1114
    DE ugy látszik, hogy nem is emlékszel miket mondasz.