Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1137
    igen és irtam, hogy a c/kwh olcsobb ? nem itt a számlára gondoltam mert engem az érdekel,mnem azt, hogy mit irnak rá hanem ,hogy a végén mennyit kell fizetnem, és otthon kb 15000ft ot fizettem egy 77m2 es lakásra havonta, most egy 84m2 esre fizetek 23eurot, nekem ezt jelenti az olcsobb és mint irtam a kereset és a villanyszámla arányában meg mégjobban.

    Az igények dönti el és az életvitele mindenkinek, hogy mi számit neki kompromisszum mentesnek, valakinek a zoéval is az aki a városban lakik és dolgozik ,meg mindent ott el tud intézni, neki a napi kilométere nem fogja meghaladni az 50km-t igy vigan fullratolti a faliról esténként és nem kell aggodnia hogy hol kell töltenie.

    Aki meg messzebbról jár be annak meg a tesla model 3 is ott van amivel 500km is megvan aminél a mostani benzinesek sem mennek el sokkal többet, hogy ne gondolkoznál azon, hogy ideje lassan tankolni.

    Ahogy irtam korábban is, senki nincs rákényszeritve ,viszont ha belevág akkor válalja érte a következményeket is és ugy alakitsa az életét vagy válasszol olyan autót hozzá ami a keresete és az életvitele megenged.
    Ha ezek a kritériumok nem teljesülnek, akkor nem kell belevágni a villanyozásba, majd 10 év mulva már eltünnek azok az akadályok amivel már megoldható bárkinek .