Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1133
    Sehol nem irtaam tuttommal c/kwh értéket és nem azzal példáloztam, hogy itt olcsobb hanem azt, hogy összehasonlitva a magyarhoz számomra olcsobb vagy ugyan annyi a számla. ha visszanézed .

    Bocs, hogy ezt irom, de mivel a pioniroknak ezeket a nehézségeket be kell most válalni , de a későbbiekben, biztosra veszem ha ezt az irányt akarják tartani a nagyok (nem én ) akkor a közelben majd tudsz találni töltési helyet , addig meg egy kicsit távolabb kell ugyan ezt megtenni.

    Ehhez egy kicsit másabb mentalitás kell és bele kell kalkulálni ezeket az időket jelenleg.

    Ez ahhoz hasonló, mint amikor a pestiek nem képesek 5 percet várni a következő metróra vagy villamosra vagy 2 utcát gyalogolni a bolba inkább kocsiba ülnek.

    A vidékiek meg örülnek ha napi 4x van busz és ök is mindent megoldanak. DE ugyan ez kocsira is igaz, bemennek a városba leteszik egy parkoloba a kocsit a belvároshoz közel és utána elmennek elintézni az ugyeiket , mig egy pesti meg a következő sarokig is visszaul a kocsiába és nekiáll parkolot keresni, hogy a bolt elött tudjon kiszálni.

    mint irtam ez elöre tervezés vagy uj szokások kialakitása ha valaki ekocsit vesz, vayg vesz egy olyat amivel nem kell kompromisszumot kötnbie egy benzineshez képest.