Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • repvez
    #1117
    Látod és én vagyok a fejlödésképtelen mikor veled párbeszédet se lehet folytatni, mert olyan vagy mint a legtöbb nem akarom mondani, hogy kik, de ök csak a saját kis világukban élnek és nem akarnak meghallgatni másokat vagy még csak bele sem gondolni, hogy milyen lehetne.

    Mi a gond a szoci kockával? szten ma magyarországon nem élnek emberek ilyenben ahol ezeket a modern eszközöket is használják ?

    Látod itt is kiütközik a tudatlanságod és ,hogy csak is kizárólag a saját kis elgondolásod szerint vagy képes gondolkodni. képzeld nem kell kiválogatni az elektronokat, mert itt van szélerómü a közelbe és arról kapja a táplálást és én azzal a szolgáltatóval vagyok szerződve.

    És itt megint csak a te sajátos elgondolásod , hogy mindent a negativ oldalárol közelited meg és ami nem a te elgondolásod szerint van azt meg se hallod és nem is foglalkozol vele.
    Ahogy mondam, ha csak egy dologra koncentrálsz akkor persze ,hogy tudsz olyan példálkat hozni ami csakis neked ad igazat, de az élet nem egy dologra koncentrál hanem minden mindennel összefügg és hatásdsal van egymásra attol, hogy te nem foglalkozol vele, még nagyon is létezik.