Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
  • molnibalage83
    #1009
    Mi a búbánat alapján képzeled el a folyamatos növekedést úgy, hogy a gridbe pakolhatóság gátolt a beépített teljes / csúcsigény aránya alapján?

    Tessék, a németeknél is látszik az, hogy kb. most ütköznek falba. Már régen ott lennének, ha nem paraziták az összes szomszédos állam hálózatán.



    És ezt is csak a teljesen agyatlan támogatási rendszernek köszönhetően érték el. Ezzel van 9%-os éves termelési részarány. Úgy, hogy 75 GW csúcsnál már 25-26 GW-ot termel a naperőmű.

    A telepítési hullám gyak. lecsengett. Az eredmény kb. semmi az atomerőművek bezárása miatt. A német áram gyak semmivel sem lett tisztán 2008 óta, cserébe több, mint kétszer drágább lett.

    Mikor jutsz el oda, hogy a középiskolás matematikai és fizikát megérted? Hogy ebből 50%-ot csinálni fizikailag lehetetlen? Vagy olyan termelési szerkezettel lehetne, ahol az áram ára kb. 1,5 EUR/kWh lenne vagy még több?

    Neked hobbid orbitális baromságokat posztolni? Csak reménykedni tudom, hogy otromba propaganda tevékenységedet nem folytatod máshol is, mert ez már túl van az irritáló és ostoba szinten. Nagyon régen.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.14. 10:41:48