• Madve
    Hogy rohadjon meg az ilyen idióta, mint ez a dzsobsz. Majdnem minden hónapban olvasok egy cikket, hogy mi nem kell szerinte az újabb, vagy a már elterjedt technológiákból. Usb 3.0 minek? Bluetooth 3.0 sem kell. Flash nélkül is fasza az élet. Ennek az embernek tényleg csak a cuccok külső megjelenése számít. Nem véletlen, hogy az apple oldalán nem lehet egy részletes specifikációt találni semmiről sem, csak ilyen szövegeket hogy az adott hardver vagy funkció jobb mint bármelyik másik (pedig nem). Ráakaszt egy pofátlanul elméretezett árcímkét a csilivili elavult és buta de újonnan kiadott termékére, azt megmagyarázza, hogy miért jó, hogy nincs benne ami nyugodtan benne lehetne azért az árért, ha meg elsz*rnak vmit az adott cuccban, akkor te vagy a hülye hozzá, nem ők hibáztak. Dzsobszot kéne már fejleszteni néhány kilónyi ólom beépítésével, ebben az esetben a fegyver lehetne régebbi verzió is, csak hogy dzsobsz boldog legyen még az utolsó pillanatban is.
    Amúgy meg épp tegnap rendeltem meg az usb 3-as racktokot, meg a nec chipes pcie kártyát (3-6 rugó között van ebayen) és már alkudok egy usb 3-as kártyára a laptopomba, szóval érdekes, hogy ez a cikk pont most jelent meg. A kártyákkal meg a rackkel csak annyit akarok mondani, hogy nem kell gépet, vagy alaplapot cserélni az usb 3-hoz, és kék kábel is van bőven ebayen. Az tény hogy rackeken kívül még én sem találkoztam más 3-as cuccal...