A 2010 év legjobb játéka
  • ratgab
    Nálam:
    Fallout New Vegas és Assassins Creed 2 volt a legjobb idén!

Mafia 2 hatalmas csalódás, semmiben nem ad többet, mint a többi tucat sandbox. Nagyon nagy kimaradt lehetőségek, egy nagyon jól felépített világban... nagyon nagy kár érte... ezért ha rosszindulató vagyok 60 %, ha jó, akkor is csak 70 %!

Sokak által istenített Mass Effect 2 (jó játék, csak kevesebb a szabadság, mint az 1-ben) butítás az első részhez képest így nálam nem lehet első (1 db fegyver lootként/ küldetés, szégyen egy rpg-ben, de még egy akció rpg-ben is).

RPG fronton: 1. Fallout New Vegas, 2. Drakensang: The River of Time-nak megelőlegezem a jó szereplést, Two Worlds 2-nek is megelőlegezem, Mass effect ezeken belül is csak a 4. lehet

TPS: király pc-n az Assassins Creed 2 lett, a királynő a Darksiders

Amnesiat nem próbáltam, de 73%-nál többet ér, abból ítélve, amiket olvastam!

Indie-ből a Shank az egy üdítő színfolt volt számomra.

FPS-ek műfaja PC-n pedig az idén nagyon gyengélkedőben volt, számomra semmi érdemleges nem volt! Még a Bioshock 2-ben van összes reményem, még nem próbáltam, de hamarosan fogom!

Ugyanez volt stratégiai fronton számomra semmi újdonság, semmi jó nem érkezett. Majd jövő márciusban a Shogun 2!