• gainmu
    Én csak azt az egy dolgot nem értem hogy mindenhol azt olvasni hallani a kalóz szoftverek ill. audiovizuális termékek visszaszorítása... Csak azt nem értem hogyha tényleg annyira rossz a bevétel miért van az hogy a legutolsó legrosszabb "sztár vagy nevezzük celeb-nek" miért van neki több milliós kocsija (nem hitelből) olyan háza, vagyona ami normál embernek 90-100ezre forintos Nettóból sose lesz, pedig 1000x értékesebb munka amit a nagy-többség képvisel. Ezen a mentalitáson kéne nagyon reformálni, mert pl most ott van a cod7 11 000-ért. Persze mindenki megvenné szívesen ha tehetné, de mikor arra sincs h kaja legyen akkor miből ? Ekkor jön az h ez luxus... a XXI. században nem hinném h annak számít az h legyen interneted vagy h játsszon a gyereked vagy te az interneten. Ha egy kicsit arányosabb lenne a fizetés meg a termékek ára közt másabb lenne az arány, és ott a baj hogy kb. 200 000Bruttó fizetést néznek nem így van akinek a fizetése 70-90ezer annak hol van 200 000 bruttója? Először fejben kéne változni utána büntetni mert az büntet aki a legtöbbet csal vagy lop el az amúgy is szegény állampolgároktól.