• Madve
    #23
    Csodálkozok, hogy egyik képen sincs iphone.
    Amúgy meg nem igazán látom ebben a cikkben a technika negatív hatását. Én inkább az elkényelmesedett buta amerikai embert látom, aki hozzá van szokva, hogy kiszolgálják, és minden sarkon van egy bolt, vagy étterem, és eszébe sem jut, hogy van olyan hely, ahol ez nem így van. Az ilyen hamarabb perelné be a parkot azért, hogy kiszámlázták a víz kiszállítását neki, minthogy felfogja, hogy az ő saját hülyesége miatt került bajba. A technika meg jól jöhet, ha tényleg vészhelyzet lenne, mivel tud segítséget hívni az ember, nem kell napokat várni mire elkezdik keresni. Az amerikaiknak meg két megoldás van hogy megtanulják mit vigyenek magukkal:
    1., Komoly szabályokat felállítani az ilyen helyeken, és komolyan bírságolni a hasonló eseteket és ennek persze hatékony hírverést kelteni, esetleg egy a cops-hoz hasonló tvsorozatot csinálni belőle.

    2., Minden nagyobb fánál építenek egy túra- és élelmiszer boltot hotdog standdal és mindent minimum dupla áron árúsítanak. Ebből az emberek megtanulnák, hogy jobb, ha van náluk, kevesebb lenne a vészhívás is, a park meg hülyére keresné magát. :)
    Amúgy meg az ilyen hülyéket hagynám ottpusztulni, de legalábbis várnék a vízzel egy másfél napot...