bottika#42
Én 13 évig csak Nokiát vettem, business kategóriásakat, kommunikátorokat stb, de meguntam a butaságukat és váltottam Blackberry Bold-ra, most ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Nem is értem, miért fizetnek még egy csomóan ezreket sms-ekre, amikor tkp korlátlan méretű emailezéssel is lehet pótolni őket, és még telószámot se kell megadogatni hozzá egymásnak...
A másik, az Android. Az asszonynak vettem egy kimondottan csajosnak számító Sony X10 Mini Pro-t, 1.6-os azóta is a verzió (a HWSW szerint már kinn a 2.1 de még nem szólt a teló, hogy itt a frissítés). Nos én nem tom milyen különbségek vannak Android és Android között, de ez ami az X10-en fut, az egy kalap fos. A legalapvetőbb menüpontok sincsenek rajta, a hozzáadott suite (tudomásom szerint) nem működik együtt a legalapabb Office termékekkel, még egy kép háttérképpé való beállítása is az 1800-as éveket idézi (kijön egy keret, hogy mi legyen látható a háttérképen de aztán totál más lesz végül), nem is sorolom tovább. Ja, és persze a 3.0-s Android nem fog futni az ilyen kis kijelzős készülékeken. Hát akkor nem tom miért ad ki az ember 70-90.000 forintot egy olyan telóért, amin csak ennyire képes az Android. Egy nagy csalódás volt egyelőre :(((