• levente68
    Elképzelhető, sőt biztos, hogy lassabban, de akkor is győzne az Android OS, ha az iOS-hez hasonlóan csak egy készülék lenne kapható vele.
    Ez tény, de ugye nem ez következett be.
    Emiatt tud az iPhone fanatikus tábora ilyen hülyeségre hivatkozva még okoskodni.
    A több hónapos SGS nyúzásom eredményeképp elmondhatom, ha valaki az iPhone-t tartja jobbnak, annak vagy elmentek otthonról, vagy direkt egy gyenge készüléket hasonlít (vajon miért...) az iPhone-hoz.
    Az iPhone mindig is egy jó minőségű (kiváló is lehetne, de azért van avval is baj!), de átlagosnál szűkebbre szabott képességű telefon.
    Akinek az elég, amit tud, az viszont ne okoskodjon bele abba a fejtegetésbe, hogy összességében melyik jobb, mert fingja sincs, mi mindent NEM TUD a készüléke.
    Haverommal találkoztam egyik nap, ott kűzdött egy boltban, hogy egy csengőhangot hegesszenek már az iPhone4-esére, kicsit nem is tudtam megállni a fikázást, mert ez szánalmas, hogy ez a multimédiás telefon a mai napig milyen korlátozott.
    Nyugodtan fogadjátok el, hogy az iPhone azért ilyen buta, hogy a stabilitását megőrizhesse, azt, hogy mennyire dilettáns cég az Apple, azt a Google bebizonyította immár, hiszen íme: lehet a szépség, a stabilitás és a sokoldalú hardware sokoldalú software-ezettségel valóság is.
    Lassan bele kerül sok minden az iPhone-ba is, de még messze van a rugalmasan használhatóságtól.
    Amíg rugalmatlan, addig nekem marad játéxer magamutatóknak.
    A boltban is sikerült rövidre zárnom a vitát annyival, hogy az én készülékem olyan lehet csak, ami nem korlátoz hajóra, ha én repülni kívánok.
    Ha akarom, letöltök egy torrentet is akár, de akár mp3, akár mkv, azt teszek vele, amit akarok, nem pedig azt, amit meghatároznak, vagyis nem is tudok róla, hogy mit lehetne, mint a legtöbb okoska itt...

Ha akarom, kiveszem az SD kártyát, mert nem elég nekem a wifi-n át az 1-2 MB-os másolás, 15MB-al akarok, nem elég a gyári csengőhang, videot akarok, cserélgetni akarom az SD-t, igen, mert amit felvettem az akár FullHd-ben is felvevő, egyesek szerint az SD-re vétel miatt ócska kamerámmal, azt is megnézhetem, meg a másik kamerával felvettet is, az meg rejtett kamera, sőt a másik PDA-im valamelyikéből is át akarom néha tenni és sorolhatnám, mi mindent meg akarok és tudok tenni, amiről gőze nincs egy Apple fan-nek, hogy létezik...
    A programokról meg annyit, ha valaki azt magyarázza, hogy Android-ra csak ócska, meg kevés program van, háááát, nem tudom, miről és főleg miért beszél....Az Applestore-ból kitiltott progijaitokat is itt keressétek, háhá!!!
    Van ócska is, igaz, de attól a jó progi jó marad, azt kell használni!
    Mondom ezt több, mint 200 telepítés után, amiből kb 150 fent van most is.
    Na, hirtelen ennyit...