2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Zahi #5601 Félre ne érts, nincs bajom vele!! :D SŐT! Én csak azt mondtam, nem feccölök bele valódi pénzt...Különböző okokból..De a legnyomósabb érv azt hiszem a hack..Más játékban nyomtam forintot bele, és semmi értelme nem volt a premium cuccnak, mert a hackerekkel szemben nincs premium! :D :D Ha maj megoldják ezt a problémát, hogy hacker mentes legyen minden game, vagy legalább az, amivel játszani szeretnék, akkkor:IGEN! Akkor fogok fizetni!!
De addig maradok Free...
MEllékesen a Gaikai valamit már elkezdett, Anno Én az Assasins Creed-et azért vártam, vettem meg boltban, mert náluk kipróbálhattam. Ha valaki nem tudná, mi az a Gaikai, keressen rá Gugliban..Bár most lefutott a teszt, egyelőre újítás és véglegesítés folyik, átmenetileg szünetel..
Nagyon tömören: Ők lhelyezik egy központi szerveren a játékokat, Te csak a kezelő felületet kapod!!Mint egy Joystick! :D Amolyan konzol jellegű az egész, mindent tudsz csinálni, csak magához a játék adatbázishoz nem férsz hozzá!!!Hack teljesen kizárva!! :D Ilyesmin törtem az agyam évek óta, Ők megcsinálták! Hogy milyen összegbe kerül, meg sem merem saccolni!! :D: :D :D A Sony Entertaintmant a főszponzor, biztos nem minimálbér a havi bevétel!! :D