6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    lehet hogy "bevetésen" van thaiföldön, és most éppen erősen kisminkelve szórakoztat nyugati férfiakat...
  • Ryder159
    Anno mikor bejött ez a daily akármi, elsőnap egy fegyver örökbe (assaultnak), második nap 180napos crdit boost. Aztán soha többet semmi hasznost..
  • Narxis
    Néha meg kell piszkálni egy bottal, hogy tudjuk él-e még. xD
  • patrikhun97
    Ő még él?o.O Nem kéne hagyni őt pasizni? XD
  • Narxis
    szekrény, lehelj életet a topikba. :D
  • patrikhun97
    Grat hozzá :D De csak azért írtam ki, hogy legyen valami élet a topicban :D
    Narxis na deeeee :DD
  • Gyuszopapa
    Én már kaptam arcmaszkot és fegyverkiegészítőt is örökbe.
  • koschwarz
    Nekem még adrenalin shoton kívül még semmi értelmeset nem dobott soha az a szar...pedig majd minden nap bepróbálom :)
    és még azt is mindig elfelejtem használni :)
  • Narxis
    Na neeeeee... :D
  • patrikhun97
    Azt a k*rva 30napos credit boostot húztam a dailydrawsba :DD
  • patrikhun97
    Céltáblának megfelelsz :DD
  • Zahi
    Jelentkezem!!Tisztelettel..:D :D Valamire majd csak jó leszek!!
  • patrikhun97
    Ingame helikoptervezetői tréningre keresek társat és tanárt! :D
  • Zahi
    Félre ne érts, nincs bajom vele!! :D SŐT! Én csak azt mondtam, nem feccölök bele valódi pénzt...Különböző okokból..De a legnyomósabb érv azt hiszem a hack..Más játékban nyomtam forintot bele, és semmi értelme nem volt a premium cuccnak, mert a hackerekkel szemben nincs premium! :D :D Ha maj megoldják ezt a problémát, hogy hacker mentes legyen minden game, vagy legalább az, amivel játszani szeretnék, akkkor:IGEN! Akkor fogok fizetni!!
    De addig maradok Free...
    MEllékesen a Gaikai valamit már elkezdett, Anno Én az Assasins Creed-et azért vártam, vettem meg boltban, mert náluk kipróbálhattam. Ha valaki nem tudná, mi az a Gaikai, keressen rá Gugliban..Bár most lefutott a teszt, egyelőre újítás és véglegesítés folyik, átmenetileg szünetel..
    Nagyon tömören: Ők lhelyezik egy központi szerveren a játékokat, Te csak a kezelő felületet kapod!!Mint egy Joystick! :D Amolyan konzol jellegű az egész, mindent tudsz csinálni, csak magához a játék adatbázishoz nem férsz hozzá!!!Hack teljesen kizárva!! :D Ilyesmin törtem az agyam évek óta, Ők megcsinálták! Hogy milyen összegbe kerül, meg sem merem saccolni!! :D: :D :D A Sony Entertaintmant a főszponzor, biztos nem minimálbér a havi bevétel!! :D
  • tomonor
    Hmm, többféle freemium marketing model létezik, EASY a legkockázatmentesebbet használja: sok cucc viszonylag kevés pénzért, kevés cucc irdatlan nagy összegért.

Ez nem volt mindig így, BFH-t eredetileg úgy tervezték, hogy a csak a ruhák fognak pénzbe kerülni, de nem vált be a terv és majdnem csődöt kellett jelenteniük az EA-nak.

Ez persze azért van, mert EA áll mögöttük. De itt van pölö Firefall, akik valahonnan szerzik a pénzt a szerény eladások mellett. Hogy honnan, azt fene se tudja.

Aztán ott van APB:R, ők látszólag mindent ingyen adnak, de a nagy helyzet az, hogy a premium fegyverekbe BE KELL ruházni, ha jól is akarsz játszani. És ott a fegyók nem "fillérekbe" kerülnek, mint itt.

TF2. Nos, eredetileg nem f2p játék, viszont maga a saját kiadója gondozza, éppen ezért van a nagy összhang, ami látszólag naggyá teszi. Ám valójában, csak profit növelése érdekében frissítik.

A helyzet az, hogy a freemium játékok mindig is elsősorban marketing modellek, és csak másodsorban lesznek játékok. Ehhez (megint) jobb ha hozzászokunk.
  • Zahi
    (viszont azért én sem 12345-öt használok jelszónak).

Így van,5 számjegy kevés, nekem 8 számjegyű!!!!
    Érdekes, hogy az első 5 egyezik azzal, amit megadtál!!!(honnan tudtad?)
  • tomonor
    Igen. Ez egész normális. Igaz, nem magyar szemlélet alapján, de amúgy az.
  • tomonor
    Ööh, ez most félreérthető volt, amit írtam. Igazából BFP4F-el egyáltalán nem játszom (csak egy társjáték topikjából kerültem most ide).

Az a hozzávetőleg 200 000 Forint az egész EA fiókomba van benne (több játékkal együtt, de köbö 100 000 Forint csak a Battlefield Heroes-ba lett beleköltve mondjuk).

Az, hogy play4free annyit jelent, hogy ingyen elindíthatod. Bármely jó tartalomért viszont fizetni kell ahhoz, hogy élvezd. Ez a mikrotranzakciós játékok világa, ehhez jobb, ha most hozzászokunk, ugyanis a jövő játékai csak ilyenek lesznek.

Hogyha pedig feltörik a fiókot, nagy ügy. Customer Support bármikor rendelkezésünkre áll, akik segítenek ilyen helyzetben (viszont azért én sem 12345-öt használok jelszónak).
  • Narxis
    Ez azért van mert az EA áll mögöttük sajnos.
  • Zahi
    ""Szerintem ingyenes játék nincs, sose volt, valamiből fizetni kell a fejlesztőket, a szerverek által elfogyasztott áramot ésatöbbit.""
    Nem arra gondoltam, hogy összességében ingyenes, hanem neked felhasználónak nem muszály fizetni!! Ilyen értelemben a FREE, valóban FREE, csak ha megmaradsz ingyenes felhasználónak, azt nem minden Game "kultiválja". A fejlesztők igyekeznek kihegyezni minden ilyen játékot arra, hogy fizess!!Amint mondtam: Bizonyos ideig, szintig jó vagy Free felhasználóként is, de utána, ha akarsz valami komolyabb ugrást a játékon belül, ahhoz már nem árt vásárolni..:D El lehet evickélni free-ként is sokáig, csak nem olyan ütemben...pl! Persze ez függ egyéntől és játéktól is..!!Nagyon sok Online FPS van ma már, lehet válogatni :D Persze a FREE game-ekre gondolok elsősorban..MEg lehet nézni bármelyiket, Én mindet kipróbáltam már, GRO-val bezárólag! Higyjétek el, nem sokban különböznek!!!!Grafika játék menet etc...mind hasonló, pár kezdeti game-et kivéve(WarRock...pl)gy dologban egyeznek: FREE!!(????)
  • koschwarz
    Hogynormálisvagy?
  • Narxis
    Szerintem ingyenes játék nincs, sose volt, valamiből fizetni kell a fejlesztőket, a szerverek által elfogyasztott áramot ésatöbbit. Nem kell sokat fizetni ezért a játékért, de teljesen megkerülni a fizetést sztem nem lenne szabad.
  • Zahi
    Az szép összeg, haver..:D Én személy szerint (előre láthatólag nem feccölök pénzt ilyen játékokba!!Tanultam előző hibáimból, hogy érthető legyen a hozzá állásom...Nem kevés pénzt öltem 2 másik játékba( 200k-tól többet :D) és semmi értelme nem volt, csak átmenetileg volt kielégítő sajna....Az "ingyenes"(???) online game-ekkel ez baj, hogy vagy leépül(elavul, nem fejlesztik,megszünik, tönkre teszik a hackerek..stb)vagy túl fejlődik! Ez alatt értem azt, hogy fejlesztik orrba-szájba, aztán a végén az ingyenes leginkább fizetős lesz! Játszhatsz Te ingyen is, nem gond,csak értelmetlen...Fizess,fizess,fizess, vedd meg...Mindezt megúszom, ha nem veszek semmit valódi pénzért, könnyedén eldobhatóvá válik a game, ha nem köt hozzá semmi és belefáradok ilyen-olyan okokból!! Persze ez csak az Én tapasztalatomon alapul, és csak az az Én véleményem... Kinek a pap, kink a...nekem a lánya!!
  • patrikhun97
    Ahogy látom te is túl komolyan vetted a játékot... Sokan elfelejtik, hogy ez nem Pay2win hanem Play4free játék! Én ha játszok ezt mindig figyelembe veszem... És nálam meg sokaknál az a fontos, hogy jól érezzük magunkat nem pedig az, hogy folyamatosan nyerjünk... De ha belegondolsz te is rengeteget kockáztatsz mert akármelyik pillanatban feltörhetik az accountodat és elúszott az a 200 ropi.
  • tomonor
    Én már túl sokat fektettem ebbe a fiókba, hogy kockáztassak. Legalábbis biztos megvan 200 000 forint.
  • patrikhun97
    Ui.: De itt legalább (valahol néhány szerveren...) fellépnek a csalók ellen +1 Bfp4f -1 Nfsw
  • patrikhun97
    Igen kockáztatsz... De erről szól az élet (Aki mer az nyer ;)). Ryder kolléga tökéletesen kifejtette azt amit én akartam mondani ezért hatalmas Köszönet. :D Belegondolsz a sponsorpay is abból kapja a lét, hogy te reklámokat csinálsz és neki csak az a feladata, hogy eldöntse, hogy kapsz pénzt vagy nem... De igen ha bannolnak akkor csak a sponsorpay Ip-det tiltják le! :D Én már reklamáltam is de azt mondták, hogy örüljek, hogy nem jelentettek fel:/ Szóval ne naponta 6x változtasd az Ip címed ez a lényeg :D
  • Narxis
    Ok, akkor nem csinálom. :p
  • tomonor
    Biztos ami biztos, ne csináld. Mint ahogy belinkeltem, nem legális. Ha még el sem kapnak, akkor is kockáztatsz.
  • Narxis
    Akkor most összezavarodtam.
  • tomonor
    Aha értem.
  • Ryder159
    De le tudják. Ugyanezen az origin fiókon játszom a NFS-World-öt, és ott nem tudok sponsorpay-ezni, mert tiltottak, de BFP4F-be tudok gyűjteni.
    Azért mondja, hogy nem legális, hogy vedd meg rendes áron, mert úgy ők jobban járnak.
    Anno még januárban a NFS:World-nél ha lengyelre állítottad a profilod akkor 2€-ért vehetted meg az 50.000SB csomagot ami itt 100€. Többen kérdezték az egyik fejestől, hogy ez legális-e, erre ő azt válaszolta hogy nem és azonnal meg a ban. Van aki majd kétmillió boost-ot vett, és még azóta is ott van.
    Az EA leszarja, hogy hogyan miből csak dőljön a lé. Ezért szarnak a csalókra. Ők is fizetnek...
  • patrikhun97
    Igen de elöször azt bannolják... 6fiokkal csinaltam es meg mind megvan :)
  • tomonor
    Már csak azért is vissza tudják ellenőrizni a visszaélést, ugyanis egy EA fiókhoz egy bizonyos sponsorpay kód van hozzárendelve. Ezt a kódot te akkor se tudod megváltoztatni, ha a legkorszerűbb VPN hacket használod, ugyanis nincs vele egybekötve. Ha adott időn belül sokszor változik az IP címed, az a sponsorpaynek bejelez, és megy is a jelentés.
  • Narxis
    Huh akkor de jó, hogy nem próbáltam ki.
  • tomonor
    De, az EA fiókot bannolják. EA fiókot külön nem tudnak leválasztani a sponorpayről, ugyanis egybe vannak kötve.
  • tomonor
    Nem, nem legális. Beszéltem Cain-el (az Easy CT mendedzsere - nagy haverok vagyunk), és ő is oda mutatott, ahova én eredetileg Narxis-nak:

Prevention and combat of abuse Therefore, SponsorPay logs and stores information on the use of SponsorPay websites and services such as activity on the publisher's website and regard to customers' advertisements or services. These include the monitoring of behavior patterns and checking for manipulations that can be useful in detecting misuse or improper activity by the user or user-publisher. SponsorPay uses special software, for example, to detect the use of illicit scripts and identify the IP address as well as other data in regard to the behavior of users and publisher-users. If SponsorPay determines that a user or user-publisher violates its contractual obligations, for instance by using illicit scripts, SponsorPay explicitly reserves the right to bring the user's or user-publisher's data together with other data stored by SponsorPay on this person to prove the violation. SponsorPay will then possibly take additional measures against the users or publisher-users concerned to restore normal operation.

Magyarán észreveszik (észre tudják), megy az EA ban.

Tomonor voltam.
  • Ryder159
    Valóban nem legális, de nem az EA Accod bannolják ahogy Narxis mondja, hanem letiltanak sponsorpay-ról, mivel nekik okozol kárt, és nem az EA-nak...
  • gidromark
    Nálam valamiért nem működik . Megcsináltam mindent a leirásból kiválasztom az adott országot és sponsorpay-nél azokra megyek ahol csak annyi van hogy regiz majd tölts le. Ezeket meg is teszem még fel is rakom a progikat de foundsot azt nem kapok értük mi lehet a baj ? Még annyit hogy haveromnak meg van recon 5k-s csomag de nekem nem igen jön be inkább a 9800as mivel abba benne van az L96A1 ami nekem jobban bejön mint az m95 és van hozzá zoom-olós scope .
  • patrikhun97
    DE akkor sem kapnak el élve :D