2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Zahi #5595 ""Szerintem ingyenes játék nincs, sose volt, valamiből fizetni kell a fejlesztőket, a szerverek által elfogyasztott áramot ésatöbbit.""
Nem arra gondoltam, hogy összességében ingyenes, hanem neked felhasználónak nem muszály fizetni!! Ilyen értelemben a FREE, valóban FREE, csak ha megmaradsz ingyenes felhasználónak, azt nem minden Game "kultiválja". A fejlesztők igyekeznek kihegyezni minden ilyen játékot arra, hogy fizess!!Amint mondtam: Bizonyos ideig, szintig jó vagy Free felhasználóként is, de utána, ha akarsz valami komolyabb ugrást a játékon belül, ahhoz már nem árt vásárolni..:D El lehet evickélni free-ként is sokáig, csak nem olyan ütemben...pl! Persze ez függ egyéntől és játéktól is..!!Nagyon sok Online FPS van ma már, lehet válogatni :D Persze a FREE game-ekre gondolok elsősorban..MEg lehet nézni bármelyiket, Én mindet kipróbáltam már, GRO-val bezárólag! Higyjétek el, nem sokban különböznek!!!!Grafika játék menet etc...mind hasonló, pár kezdeti game-et kivéve(WarRock...pl)gy dologban egyeznek: FREE!!(????)