2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Zahi
    Én nem igazán tudom, csak azt, hogy az AEK alapból nekem nem jön be!Scar meg valamiért nem öl...Teljes tár sem szedi le a manust, még az alap SMG is jobb..Vagy tudja fene... többit még nm próbáltam, de azt tudom, hogy X8-al elég soxor ölnek meg..Bár azt nem említetted :D ezek közül sztem: FAMAS.De mondom, Én még F-2000-t, Famast nem próbáltam.Nincs meg hozzá a szintem :S A Scar pontosabb, meg nyugodtabb, de valahogy mintha gyengébb lenne, nem tom..Ha végleg akarod megvenni, sztem a 2 közül: (AEK, Scar) a Scar jobb. Kezelhetőbb. Ha lenne tapasztalatom Famas, vagy F-2000-el, akkor okosabb lennék...Ha más játékot vennék alapul, Akkor 1000%, hogy F-2000!!! Itt még nem ismerem. D elnézve másokat, a Famassal apritanak rendesen!! :D F-2000-t még nem is láttam!! Mármint játékosoknál..
    Summa-summárum: Sztem magadnak kéne meghozni a döntést, mert minden embernek más fexik!! Én személy szerint hozzá szoktam a rövid, 2-4 lőszeres sorozatokhoz máshol, itt szokni kell, hogy teljes tárat igényel az ellenfél...Aki jobban szereti azt, hogy szórom a golyót, mint bolond pék a lisztet, annak jó az AEK is :D
    Az sem mindegy, hogy a rápakolható fejlesztésekkel mennyit, és mit tudsz növelni a teljesítményen, elsősorban azt kéne figyelembe venned :D
    De a Damage az létfontosságú..Én látatlanban: Famas..De ha már F-2000 szintjén vagy, akkor XM8!!!:D Persze ez csak az Én meglátásom...