Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a chat-et az Enter gombbal kell majd megnyitni !
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Password must be 8-16 characters, with at least 1 digit, 1 lowercase and 1 uppercase letter ?
Kérdésem lenne: Lehet e kérni olyat az EA-tól, hogy az egyik e-mailen lévõ accomat és teljes tartalmát áttegyék egy másik e-mailhez tartozó új accomra?
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
más 5let?
nem egész nap lehet beváltani?
imádom az ilyenkor kialakult helyzetet 😄DDD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
"an error occured when redeeming your code. Please try again in a few minutes."
tipikus idejön és magyaráz mindenkinek...
unatkozik és nincsenek barátai 😄
legalább poénosakat írnál,de áhh hagyjuk 😄
kit érdekel ha kocka vagy?!
kit érdekel egyáltalán amit írsz?
skatebab
BFP4F: Yossarian23
tegyek fel videót ?
Inkább nem írom le a véleményem mert még az internetet is kikötnék tõllem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
NAAAAAAAAAAA<#boxer>#boxer>