6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
patrikhun97 #5494 Igen ez egy nemzetközi szabvány -
Zahi #5493 Mindenkinek 500 MB a határ a macinál? -
#5492 van 1 pár teszt vagy kérdőív ami 200 -300 körül ad -
Zahi #5491 Végül is ilyen 10-15 found-os videót csak 300-at kell megnézni, és már jók is vagyunk!! -
Zahi #5490 2-300??Lol :D Ja A Samsung volt nekem is, csak amíg megy a progi, a FB nem enged belépni :D
Egyelőre az kilőve :D De a többi "dzsal" rendesen :D -
#5489 én is videókat nézegetek. Néha bedob 2-300Foundos videót is...
(amúgy nem kötelező őket megnézni, elég ha megnyitod az oldalt, kb 1 perc után kész van, mehetsz tovább.)
A SAMSUNG USA-nál ott lájkolni kell a SamsungUSA facebook oldalát. ez nekem olyan 60-at szokott adni, minden nap egyszer. Tehát megnézed, lájkold és kész. Aztán más nem kell lájkolni csak meglátogatni -
Zahi #5488 Én nem recon vagyok!!!(Sniper)Hehehe..
Ezer köszönet a "pénzes" segítségért, jelenleg videókat nézegetek, már 360 Found-om van :D -
#5487 Én reconokat eszem reggelire. :D -
patrikhun97 #5486 Csak, hogy egy jó hírem is legyen: Új néven találhattok meg a játékban: [HUN]SgtPatrick Kipróbálom milyen a reconok élete :D -
patrikhun97 #5485 Akárhogy hallgatózok nem hallom :/ Meg amúgy is falun ilyen gombok? :DD -
#5484 CTRL+C, CTRL+V mond valamit? :D -
patrikhun97 #5483 De hozzá is :P Baszod bonyolult a neved XD Majd tán holnap :DD -
#5482 Nem hozzád beszélt
Amugy nekem is dolgom van de majd megyek.
Vegyetek fel:[HUN]VFERI-Recon
-
Zahi #5481
De igen, csak most van egy kis dolgom..10 perc kb
-
patrikhun97 #5480 Nem gyüssz játszani? :D -
#5479 #5474 Ezen a fórumon olvasgass, lényeg hogy kell hozzá Tunel Beear, a regisztrációkhoz http://hu.fakenamegenerator.com/és a 10minutemail. Bővebb leírást a linkelt fórumban találsz.
#5467 Elárulom ugrás közben kibaszott pontatlan minden sniper. lehetetlen lelőni valakit úgy. Aki még is az szerintem csaló.
#5464 A másik fele meg a hajón várja a helit. Na ezért vagyok Recon. Nincs is annál jobb érzés, amikor látom hogy az ellenfél nem lát a méregtől, hogy nem hagyják neki a helit. Aztán mikor mégis hozzájut, és az A-n várom (pl OMAN vagy Dalian) és még a víz fölött kilövöm a pilótafülkéből. Szerintem olyankor szétveri a gépet.
Esetleg ha tudok fogni egy hajót, olyan közel megyek az anyahajóhoz ahogyan csak lehet és nem is engedem felszállni. Annyira jó idegesíteni az ilyen idiótákat akik heli nélkül nem is tudnak létezni... -
Zahi #5478 Én nem igazán tudom, csak azt, hogy az AEK alapból nekem nem jön be!Scar meg valamiért nem öl...Teljes tár sem szedi le a manust, még az alap SMG is jobb..Vagy tudja fene... többit még nm próbáltam, de azt tudom, hogy X8-al elég soxor ölnek meg..Bár azt nem említetted :D ezek közül sztem: FAMAS.De mondom, Én még F-2000-t, Famast nem próbáltam.Nincs meg hozzá a szintem :S A Scar pontosabb, meg nyugodtabb, de valahogy mintha gyengébb lenne, nem tom..Ha végleg akarod megvenni, sztem a 2 közül: (AEK, Scar) a Scar jobb. Kezelhetőbb. Ha lenne tapasztalatom Famas, vagy F-2000-el, akkor okosabb lennék...Ha más játékot vennék alapul, Akkor 1000%, hogy F-2000!!! Itt még nem ismerem. D elnézve másokat, a Famassal apritanak rendesen!! :D F-2000-t még nem is láttam!! Mármint játékosoknál..
Summa-summárum: Sztem magadnak kéne meghozni a döntést, mert minden embernek más fexik!! Én személy szerint hozzá szoktam a rövid, 2-4 lőszeres sorozatokhoz máshol, itt szokni kell, hogy teljes tárat igényel az ellenfél...Aki jobban szereti azt, hogy szórom a golyót, mint bolond pék a lisztet, annak jó az AEK is :D
Az sem mindegy, hogy a rápakolható fejlesztésekkel mennyit, és mit tudsz növelni a teljesítményen, elsősorban azt kéne figyelembe venned :D
De a Damage az létfontosságú..Én látatlanban: Famas..De ha már F-2000 szintjén vagy, akkor XM8!!!:D Persze ez csak az Én meglátásom... -
patrikhun97 #5477 Ja és lenne egy kérdésem Assi-nak melyik fegyvert ajánljátok Scar-l,Aek, Famas vagy F2000? :D -
patrikhun97 #5476 Ja, hogy itt nem volt annyira ismert a sponsorpay mint a Worldbe :D De akit érdekel egy kis trükk írjon pm-et és Sp által dőlni fog a fund :D
Igen Zahi sokszor voltunk ellenfelek de egyszer rohadtul megijesztettél XD De utána megkaptad érte a fejest :P :D -
Zahi #5475 "Rendes fegyversebzés kellene akkor nem kéne 30-at beletunkolni az ellenfelekbe LMG-ből.3-4 golyótól bárki megfeküdne."
MAximálisan egyetértek, csak itt, meg Combat Arms-nál találkoztam eddig ilyennel!!Szitvává lövöm a manust Saiga-val, oszt lekésel... Más online FPS sztem nem így viselkedik. Mondjuk Én csak Ingyenes játékokkal játszottam eddig, Én pénzt nem áldozok játékra amíg nem oldják meg a hack kérdést!! Csak olyan játékért vagyok hajlandó fizetni, ahol nincs hack!!!Ami fizetős játék, az nekem csak Single Player, itthon!! -
Zahi #5474 Sziasztok ismét! Aki Sponsorpay-en fent van és sikerül bármit behoznia, az legyen szives segiteni picit...Nekem ugyanis semmit nem ad be, csak a fizetősöket..Valóstínű a régió kiválasztással baltáztam el, mert: "Your Country not avialable" felirat fogad, és még egyszer nem engedi kiválasztani a régiót..:S :S Kéne a címsor, amin működik minden: Játékok, videók, stb..Nekem még videót sem enged nézni, a bacás jöjjön rá!! :D Köszi előre is!! -
#5473 Párat csak sikerült összeszednem a James Bond-os flashjátékkal. Köszi a tippet, soha nem is hallottam még erről a lehetőségről! :) -
#5472 Ehh, csak az a baj, hogy a legtöbbje ilyen "mobiltelefonszámot megadós havonta lehúzlak 3000 Ft-al legalább" cucc. Vagy csak én vagyok rossz helyen? -
#5471 a jó kis bf2 ;) , ott is megtalálható vagyok ezen a néven -
Zahi #5470 MEgtaláltam azt a Sponsorpay miujságot!! Már van 57 Found-om... -
Zahi #5469 Ettől az SV-98-tól már hányok, komolyan!!!4-5 lövés egy manusba, oszt szalad tovább!! Hihetetlen!Inkább szenvedek most a VSS-el, hátha ráérzek..1 hetem van rá :D Az a Tracer Bullett,vagy mi a gyász, még mindig nem tom, mire jó??!.. -
Zahi #5468 Én meg azt utálom már most, hogy Sniper puskával 5 méterről belelövök a manusba kettőt, oszt nem meghal, hanem begyorsul,átmegy Superman-be, oszt simán lekésel!!!!!!!!!!!! Hát ha Én Snipe-al valakib beleeresztek gyet ilyen közelről, az nem csak hogy meghal, még repül is!!Röptében szétmegy mint a sár! EZEK NEEEEEM!!!! Vagy lehet, hogy Adrenalinnal lövök??? És nm egyszer...Meccsenként 2-3 alkalom minimum!!! MA már meghaltam legalább 100x!!! Nem tom öltem-e 30-at???Tköm kivan má' komolyan ezzel...Am a Snipe nálam nem mai keletű, Én nm azért szeretem, mert itt mindenki azzal van..:D
Lévén kedvenc játékaim: -Sniper Elite
-Sniper Elite V2
-Sniper Art of Victory
-Sniper Ghost Warrior
Film: -Ellenség a kapuknál(Ed Harris)
-Lopakodók(Snipers)
-Shooter
És még sorolhatnám az okokat :D Minden játékban az vagyok, ha mód van rá :D :D Csak itt húzós kicsit, mert néha az az érzésem, hogy vaktölténnyel lődözök!!!Maga a játék hihetetlen jó lenne, csak hát megint: "nm tökéltes"....Aprócska változtatásokkal sztem Ez lehetne a No1!! Így sajna visszaszorul lentre lassan.Pl az AVA-ban azért ha valakit meglövök, az vagy rögtön meghal az első találatnál, vagy a másodiknál már tuti!!Igaz, ahhoz el kell találni :D Ott annyiból jobb, meg persze sztem Grafikában is szebb picit..zeket sak azért írom, hogy tudjátok van viszonyítási alapom, nem azért nyavalygok, mert béna vok :D(vagy igen..)Furcsa no,hiába, szokni kell még ezt is.. most nézem, még 81 ezer XP kéne 11-s szinthez,,Pff... -
Gyuszopapa #5467 Nem kellet volna behozni ezt a ugrásbóllövömafejeseket stílust a COD-ból ide.A BF2-ben volt olyan hogy a 64 játékosból 1 se volt sníper. -
Gyuszopapa #5466 Rendes fegyversebzés kellene akkor nem kéne 30-at beletunkolni az ellenfelekbe LMG-ből.3-4 golyótól bárki megfeküdne. -
#5465 ez baj , jó kis közelharc kellene , vagy géppityu pisztoly csata -
Gyuszopapa #5464 Sajnos a játékosok fele snípermániás. -
Zahi #5463 Nkem M24 örökre megfelelne tökéletesen, csak ahogy elnézem igen hosszú idő, mire 45k összejön... -
Zahi #5462 spozorpay?? az mi a bánat? Picit részleteznéd? :D -
#5461 Ja és M95-re ezek a legjobb kiegőszítők... -
#5460 Ha recon akkor M95. 4999-ért vehető egy recon szett amiben benne van maga az M95, M1911 pisztoly, Viper mags, Precision barrel meg tactical stock, és egy ruha szett. Én 4 nap alatt sponzorpay-el összeszedtem a rávalót... -
Zahi #5459 Ja, nem volt rossz...Kár hogy megint ellenfél voltál legtöbbször :D :D Na majd ha lesz normális Snipe-om akkor lehet jobbá tenni a game-et..Egyelőre ezek a vackok nem sokat érnek.Nyertem ma VSS-t 7 napra, de kalap kaki itt...:S Alap Snipe-on főleg a kukker idegesít. Máshol(játékban) nem ilyen van az SV 98-on, mindegy, majd megpróbálok megbarátkozni vele.(Igaz, hogy máshol rögtön lecseréltem ezt a fegyót :D) Meg aztán 0 (nulla) pálya ismerettel...Meg kell ismernem a pályákat, miegymást is.De ma nyomom ezerrel, meglátjuk, mire elég!? :D Mivel elsősorban Snipe mániás vok, valószínű a nagyobb pályákon megtalálsz :D
-
#5458 ááá most vettem 30 naposat... mindegy az is ingyen volt... -
patrikhun97 #5457 Köszi a kódot Zzolee :D
Zahi jó volt a játék kösz majd még nyomunk párat:D De én nyertem :P -
#5456 meglett :S csoda a szemem nem szúrta ki -
#5455 láma leszek ezt hova kell beírnom ??