2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Zahi
    Én meg azt utálom már most, hogy Sniper puskával 5 méterről belelövök a manusba kettőt, oszt nem meghal, hanem begyorsul,átmegy Superman-be, oszt simán lekésel!!!!!!!!!!!! Hát ha Én Snipe-al valakib beleeresztek gyet ilyen közelről, az nem csak hogy meghal, még repül is!!Röptében szétmegy mint a sár! EZEK NEEEEEM!!!! Vagy lehet, hogy Adrenalinnal lövök??? És nm egyszer...Meccsenként 2-3 alkalom minimum!!! MA már meghaltam legalább 100x!!! Nem tom öltem-e 30-at???Tköm kivan má' komolyan ezzel...Am a Snipe nálam nem mai keletű, Én nm azért szeretem, mert itt mindenki azzal van..:D
    Lévén kedvenc játékaim: -Sniper Elite
    -Sniper Elite V2
    -Sniper Art of Victory
    -Sniper Ghost Warrior
    Film: -Ellenség a kapuknál(Ed Harris)
    -Lopakodók(Snipers)
    -Shooter

És még sorolhatnám az okokat :D Minden játékban az vagyok, ha mód van rá :D :D Csak itt húzós kicsit, mert néha az az érzésem, hogy vaktölténnyel lődözök!!!Maga a játék hihetetlen jó lenne, csak hát megint: "nm tökéltes"....Aprócska változtatásokkal sztem Ez lehetne a No1!! Így sajna visszaszorul lentre lassan.Pl az AVA-ban azért ha valakit meglövök, az vagy rögtön meghal az első találatnál, vagy a másodiknál már tuti!!Igaz, ahhoz el kell találni :D Ott annyiból jobb, meg persze sztem Grafikában is szebb picit..zeket sak azért írom, hogy tudjátok van viszonyítási alapom, nem azért nyavalygok, mert béna vok :D(vagy igen..)Furcsa no,hiába, szokni kell még ezt is.. most nézem, még 81 ezer XP kéne 11-s szinthez,,Pff...