2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Zahi
    Sziasztok! Hát a fóromon már rég regisztrált vok, itt először szólok..Ugyanis az SG-t valamiért legalább 4 éve nem látogattam, egyéb elfoglaltságaim végett :D :D Tegnap hálistennek összefutottam pár emberrel odafent(Zsani pl.),Ma meg Gyuszopapa sárrá lőtt gy M9-el :D 1napja és 12 órája tolom ezt a game-et, am., előtte sose.Más játékokat igen, de ezt most próbál(gat)om...Hát meg kell mondjam, iszonyú jó játék lenne..HA!...És itt is csak elsősorban említeném a csalókat..A többi apróság emellett.!Anno mikor kezdtem az Online játékokat(10-12 éve..kb)nem voltak csalók, emlékeim szerint..Bár a WarRock-ot pl azért hagytam ott! WarRock>Combat Arms>A.V.A. Sorba :D Az AVA-val még mindig játszok am, az nekem nagyon bejön! Nálam ezek mentek, és mindegyiknél a hack probléma sajna.Gondoltam felnézek erre a Game-re, hátha itt kevesebb van...Túrós fagyit, a ganajok itt is tömegesen járnak :D Átlag 3 game-enként van minimum 1!!!Csak itt nem lehet kickelni a köcsögöket! Vagy nem tudok róla, hogy kell? ! :D Am. A PF4Free Acc-om: CHUBBYKA!! Üdv Madafaka :D :D :D

U.I.:Egyébként van normális szerver, ahova hack-mentesen felléphetnék?