6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Zahi
    KÖSZI A KÓDOT!!! nekem még müxik!!! Zsír 1000 THX :D :D
  • ZzoleE
    3 napos Xp boost: 7RTC-V7YM-TSAA-AE98
    Nem tudom meddig lesz jó, szóval siessetek! :)
  • Ryder159
    csak leporoltam az M95-öt
  • KaBuTo666
    Te vagy az, világvége?
  • Narxis
    Lelövöd őket?
  • Ryder159
    Na mindjárt vége mindenkinek...
  • Zahi
    Már óvatosságból az új gépet mélyen beépítettem a PC asztalba, külön ennek terveztem, csináltam, 2 ajtót kell kinyitni, hogy kivehesd a gépet!! :D
    Max. a külső ajtót tudom lerugni, olcsóbb, mint a PC ház, vagy a belső alkatrészek némelyike...De legolcsóbb az, ha káromkodsz, az nem kerül semmibe!! :D Legfeljebb parasztnak néznek, dehát...Azzal még el is vagyok valahogy, de játék nélkül már nehezebben,ahhoz meg kell a működőképes PC ..HEHEHE!
  • patrikhun97
    :D Azokra az okokra még nem is gondoltam:) Akkor te csak kispályásan végzed a rombolást te billentyűt én táblagépet török a játék miatt XD
  • Zahi
    Az a "szög belövő" mire való am, mert gyilkolni nem naon tudok vele :D Kemény 1-et sebez!!! Hehe...Hát skacok érdekes dolgot fedeztem fel....Gondoltam csinálok gy másik acc-ot másik névvel,mert ki kell próbálnom az Assault-ot...Hát írom befle a másik mail-t a regnél, kilöki, hogy használatban van!! Na akkor jelszó emlékeztető...kapott linkre katt,nézem: 9 hónapja lejárt a fegyver bérlés...Nézem, milyen fegyver: M24!!! Majdnem 2-es szintű Recon(Zahika) !!!!!! És bérelhetem, megvehetem az M24-et!!!! Én nekem ez teljesen kiment a fejemből, hogy próbálkoztam egyszer!! NA emellé csináltam gyorsban egy Assaultot CHUBBYKA-1 néven! Jiháá!!!Ennek van kezdő csomag, 1 napra.Legalább nem kell költenem másra, amit amúgy se tudnék megvenni :D Na csá All, meek Idegbajoskodni!
  • Zahi
    Igyexem alkalmazkodni... D a furcsa dolgok furcsa megnyilvánulást hoznak ki belőlem! Valahol ki kell adnom a dühömet, ezt a maradék 1 billentyűt már meg kéne óvnom!! Amúgy sztm Én szoktam köszönni..Ha elmaradt, akkor elnézést kérek, biztos nem ok nélkül történt!! Sztem el voltam foglalva valamivel éppen(Chat káromlás :D, vagy lődözés a lehetséges ok), és nem láttam, bocsi!!! Utólag: Szia!!
    Előleg: Szeva!!
    Csákó!!!
    Üdv ismét!!!
    Szia!
    Csőcső!!!

• Zahi
    Nem, a délelőtt folyamán...Én lőttem beléd 4-et a Saiga-val, Te meg lelőttél M9-el :D Kb 2 méterről...Hehe
  • patrikhun97
    Nem tolod rosszul már csak egy dolgot kéne megtanulnod mégpedig visszaköszönni >.< De nagyon jól tolod. ja és a káromkodást mellőzd ;)
    Egy általad "sárrá" lőtt játékos :D
  • Gyuszopapa
    Hajnalban lőttelek szarrá?
  • Gyuszopapa
    Létezik,tudod huzzák az időt.
  • Zahi
    Na lépek fel, amíg nem végzek ott, itt nem leszek, sziasztok!Hajrá magyarok, hajrá Hungary!
  • Zahi
    Sziasztok! Hát a fóromon már rég regisztrált vok, itt először szólok..Ugyanis az SG-t valamiért legalább 4 éve nem látogattam, egyéb elfoglaltságaim végett :D :D Tegnap hálistennek összefutottam pár emberrel odafent(Zsani pl.),Ma meg Gyuszopapa sárrá lőtt gy M9-el :D 1napja és 12 órája tolom ezt a game-et, am., előtte sose.Más játékokat igen, de ezt most próbál(gat)om...Hát meg kell mondjam, iszonyú jó játék lenne..HA!...És itt is csak elsősorban említeném a csalókat..A többi apróság emellett.!Anno mikor kezdtem az Online játékokat(10-12 éve..kb)nem voltak csalók, emlékeim szerint..Bár a WarRock-ot pl azért hagytam ott! WarRock>Combat Arms>A.V.A. Sorba :D Az AVA-val még mindig játszok am, az nekem nagyon bejön! Nálam ezek mentek, és mindegyiknél a hack probléma sajna.Gondoltam felnézek erre a Game-re, hátha itt kevesebb van...Túrós fagyit, a ganajok itt is tömegesen járnak :D Átlag 3 game-enként van minimum 1!!!Csak itt nem lehet kickelni a köcsögöket! Vagy nem tudok róla, hogy kell? ! :D Am. A PF4Free Acc-om: CHUBBYKA!! Üdv Madafaka :D :D :D

U.I.:Egyébként van normális szerver, ahova hack-mentesen felléphetnék?
  • KaBuTo666
    Pedig logikus hogy szar, ha egyszer elküldted...legalábbis én nem küldeném el a merevlemezemet, ha nincs baja...vagy létezik ilyen állat?
  • Gyuszopapa
    Igen ezt meg a NFS World-ot mert csak ez fér fel a régi merevlemezemre(a BF3-at már július óta nem játszom) mert a másik garizni van már több hónapja és nem tudják eldönteni hogy most szar vagy nem.
  • KaBuTo666
    Hogy hogy ezzel játszol?
  • Gyuszopapa
    Hát a célzással még vannak gondjaid,de legalább nem csalsz mint sokan mások.Tegnap minden szerverre jutott egy csaló,de volt olyan ahol 2 is összejött.
  • Kistax
  • Gyuszopapa
    Az jó mert útálom a recon-okat.Én szeretem azt a pályát.
  • Ryder159
    Official szervereken mindenhol ott van. Amúgy meg szerintem nem nagyon szeretik, mert az orrodig nem látsz a gyamtól. Főleg Recon-al szar...
  • koschwarz
    létezik ez a myanmar pálya egyáltalán? alig találok olyan szervert, ahol benne lenne ez a pálya egyáltalán a rotációban.
  • Ryder159
    Én az M4-et szeretem
  • Gyuszopapa
    Nem jó az az engineré.
  • Narxis
    :DDD
  • Ryder159
    Újabb magyar féreg a harcmezőn FEROKILLER néven (aimbot). Még fel is ajánlotta hogy elküldi ha megadom a Skypom...
  • KaBuTo666
    RPG
  • koschwarz
    bő 3/4 év után játszottam egy keveset a héten...azt kell mondjam, semmit nem vesztettem a skillemből

mi ez a rush? új játékmód a BC2-ből átemelve?
  • Gyuszopapa
    Szevasztok,melyik most a legjobb Assi fegyver?
  • Ryder159
    Ne de véget ért a Rush tesztelése, szerintem a héten be is rakják. Egyenlőre csak Sharqui map lesz, ami nem bővült semmivel, csak jóval nagyobb a bejárható terület.

Vannak autók, és csapatszállító helikopter.(apacs nincs)
    Az M-COM-ot pedig úgy kell élesíteni hogy melléállsz és nyomod az "E" gombot amíg betölt a csík. Deaktiválni ugyan így...
  • SUNNY84HUN
    olyasmi
  • Ryder159
    "cserbenhagyásos gázolós style"-ez olyan mint a SUNYISTYLE
  • SUNNY84HUN
    én inkább lövök
  • patrikhun97
    Ha tutu nem is én igen :D 15kill-t zsebeltem vele 4kör alatt az egyik dzsungeles pályán :D
  • SUNNY84HUN
    #5379 Tutu tolod e még a cserbenhagyásos gázolós style -t ?
  • SUNNY84HUN
    f@sza
  • Narxis
    Sajnos skillt nem tudsz venni.
  • Narxis
    ha-ha :D Legalább van egy kis élet itt a topikban. :P