2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    magadból indulsz ki, gyuszopapa? nem azért, de simán lehet ügyesen alapfegyverekkel is játszani. kezdetben mindenki szop, de ha kiismeri a játék lehetőségeit, meg legfőképp a pályákat, akkor simán lehet hozni egy olyan szintet, amivel el lehet kellemesen evickélni, akár alapfegyverekkel is. ha megvan a tapasztalat, a többi türelem és kitartás kérdése.

én az engimmel egészen a 22 vagy 23-as szintig alapfegyverekkel toltam, legfeljebb beáldoztam a körök végén kapott kreditekből egy egynapos jobb fegyverre, és még így is több gyűlt össze néhány kör alatt, mint ami az ára volt. és most már lehet kreditből is végleges überfegyvert venni, eddig egy mp5-re gyűjtöttem, de aztán valahonnan lehetett szerezni kóddal a bf heroes-hoz egy zsák buttlefund-ot, amivel egy leárazáskor kijött egy mp5. úgyhogy mikor összejött a 45k kredit, ennek örömére a medikenek vettem egy m249saw-t. azóta csak ilyen fegyverkiegészítőkre költöm a kreditet.

szóval...konkrétan összevissza egy jobb pisztolyra vettem buttlefundot (valami 700 forintos sms-ért, mert rohadtul megtetszett egy kipróbáláskor az egyik, mint másodlagos fegyver, és azt nem lehet kreditért megvenni), egyébként mindkét karakteremnek ingyen megvan a kasztjában legjobb fegyver, sőt az engineernek még egy komplett új ruházat is (az is valami játékkiállítás kapcsán osztogatott kódokkal).

el lehet lenni tényleg play4FREE...