Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
fullos attack choppert is kilõttek alólam egy rpg-vel...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

csizihungary
Azt mondjuk nem értem, már engem is lõttek ki 1 RPG-vel, pedig fullos HP-n volt a tankom. RPG Booster-rel 2 találat kell a tankhoz, szóval valami skill dolog van itt.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
😄DD

Ha vennék BF-et akkor azt tuti megvenném leghosszabb idõre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
az az rpg boost azért nem kicsit eltúlzott, bassza meg magát az EA. egy lövés egy fullos tank? akkorát robban, hogy konkrétan az abban az irányban lévõ fedezék mögött is meghalok? miaf...

még jó hogy kevesen vannak rpg boost-tal, de azért az is vicces, hogy most már több engineer van egy szerveren, mint sniper.

Narxis
RPG boost és már véged is.<#eplus2>

szekrény
most feláldoztam az aknáimat , azért, hogy én lehessek a levegõ királya <#vigyor1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
de ez régen nem volt tier 3 nem ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
nekem ez a halálutáni gránát tûnt el de éjjel sok-sok hét után sikerült egyen kipurcanni ...

koschwarz
észrevettétek, hogy mennyire nem használja senki a gránátokat? az utóbbi pár napban, amióta játszottam, egy darab gránáthalálom volt, az is azért mert már csak 8 hp-m volt. mondjuk egyértelmû, amilyen gyenge, akár krumplival is lehetne dobálózni.

koschwarz
repülõn? tier 3 JDAM weapon system...

szekrény
melyik szájbab*szott büdös k*rva anyja train pont az ahol azt a rohadt g*ci repülõbombázást beadja ... <#rinya>

szekrény
monnyá le <#banplz>

Narxis
soha, Játékos Engedetlenségi Mozgalmat szervezek 😄

szekrény
akkor el lehet tólni a biciklit ebbõl a topikból 😄DD

Narxis
ááá már nem játszok, elbaszták a játékélményem mikor lenullázták a fegyvereim. Elõtte olyan könnyen ment a játék, imádtam, hogy sokszor addig tudtam engivel ölni amíg ki nem fogytam mindenbõl, most meg jó ha 2-3 embert le tudok szedni amíg meg nem ölnek. Medic holtunalmas pedig azzal kezdtem a gamet, assault még elmegy fõleg a c4 miatt de azzal is szarabb lett játszani.

szekrény
hogy hínnak more vegyé fõ frencnek ...

Narxis
humor herold 😄 nehogy alázzalak majd a bicskámmal 😄

Narxis
muszáJ

szekrény
te ott lettél volna 25/0 lett volna 😄DD

szekrény
alap, hogy csak airmapokon nyomom codozni nem muszály lámiel 😄

koschwarz
na jó, más apc-ben legénykedni, meg más az, amikor valaki basrán a parkolótetõrõl a hírhedten pontatlan alap assault g3-mal, ami gondolom még tovább lett nerfelve, sorozatosan lelõ téged a c zászlónál, és mint tudjuk, az már igencsak ködhatáron túl van a parkolótetõrõl, legfeljebb a nevemet láthatja a ködben...

Narxis
Én ott lettem volna, 10 másodpercet se tudtál volna kempelni.

szekrény
én most csináltam egy 20/0-át dalien-en, annyi volt hogy apc-vel kempeltem a heliket szótak is hogy ilyen meg olyan izé vagyok ...

koschwarz
én jó néhányszor találkoztam már. annyira egyértelmû, mert szegények ahhoz is hülyék, hogy véletlenül se látszanak csíternek. egész kör alatt ugyanarról a helyrõl lövöldözik, nagyon kiugró k/d arány, és itt nem arra gondolok, hogy 18/2 mert olyat bárki csinálhat, hanem pl. 40/3, az egész mezõnyhöz képest arányaiban sokkal több pont...vannak ügyes emberek is, de sokszor inkább csak gyanús ...

Narxis
Nem játszol eleget. 😛 Én eddig 1 aimossal találkoztam pedig én se játszok olyan hû de sokat.

szekrény
én még sosem találkoztam cheater-rel annyi van hogy egyesek mindíg csak ahelikkel mennek hogy rohanának meg holott a gyõztes csapat kap 80 izét a vesztes meg csak 30-at ,....

koschwarz
igazából már túl öreg vagyok ahhoz, hogy ilyen minikuki-vírussal fertõzött idióták faszságait elviseljem az ilyen játékokban. régebben még ment, de be kell látnom, hogy ma már nincs türelmem hozzá.

szekrény
hisztis picsa
és akkor jár badizni ez a kis fitnessz kurva <#hehe>

Narxis
Nem szabad ilyen könnyen feladni. 😄

koschwarz
ilyenkor a legjobb, semmi meló, néztem a kis sorozataimat, játszottam EZZEL (kurva jó), szóval hálidéj 😄

viszont ennyi elég is volt, miután valami faszkalap aimbotos sikeresen elbaszta a kedvem mind a mai, mind egyáltalán bármilyen további multiplayer játéktól.

szekrény
nna a loooser két ünnep nap dolgozik <#hehe><#mf1><#mf2><#fogmosas>

csizihungary
😄D

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

koschwarz
na, hazaengedtek elõbb a melõhelyrõl, van idõm, csak visszateszem, adok még egy esélyt 😄DDD

Elektrofrombc2
<#taps>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Play4Free - Pay2Win

koschwarz
bazz...még jó hogy nem mindennapos ez: tegnap találkoztam egy boostolt rpg-s játékossal...nem nevetséges egy kicsinyt, hogy egy rpg elég egy full hp-s tankba? full hp-s helit leszedte egy lövésbõl? komolyan, hova teszik az agyukat a fejlesztõk, amikor ilyet lehetõvé tesznek?

le is szedtem a picsába megint. ugyan ez volt az elsõ alkalom, amikor ilyennel találkoztam, de azért hûen tükrözi a play4"free" szellemét, amibõl kösz nem kérek megint egy jó ideig, asszem...

Narxis
jaja 😄

1-2 hét? Ilyen gyors a support? 😄D
Narxis
Billing support legyen kiválasztva és aztán klikk a Get helpre, aztán leírod angolul, hogy nem kaptál BF-et SMS után és ennyi. 1-2 hét múlva válaszolnak.

Lupous
Úhh úristen 😛...én ehez nemértek :S...tudnál picit segíteni priviben?

Narxis

Lupous
Ejj remek :S...linket vagy valamit tudsz adni?

Narxis
Supportnak kell írni, mindenkivel ezt csinálta.

Lupous
Ehh kéne egy kis segítség. :S VEttem smsben BFet ezzel a boku lófasszal mindent faszányosan csináltam... a zsetont le is vonta...megvártam amíg az EA iconos képernyõ szépen "lejár" és valami error üzenettel kedveskedett az oldal nekem :S... A BF ahogy nézem nem került az accomra iylenkor kinek mit hogy merre lehet reklamálni?

nandorb
Hol,van a BF3,nem vetted meg meg?😄D

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
jólessz

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
<#taps><#taps><#taps>

szekrény

szekrény