6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    az alap 98 valami eddig a legjobb sniper az összes szar fölé kell célozni 2-3 rovátkával ergó használhatatlanok ...
  • szekrény
    szürkepénz = körönkénti elért pont után járó XP osztva egy bizonyos rátával
    aranypénz = fizetős sms-ért vagy paypal-ért megvezel bizonyos mennyiséget
  • komorszabi
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Ezeket az aranytallérokat hogy lehet gyűjteni a game-ben mert már 2 hete játszok vele de még nem kaptam 1 aranytallért sem:(?
  • koschwarz
    sniper fegyverekben egyáltalán nem vagyok otthon. amivel általában sniperek meg szoktak ölni, az az m95 meg a vintorez :D
  • csizihungary
    AEK 971-et próbáld ki, vagy AUG-ot.
  • szekrény
    és a szürkepénzes sniper rifle-k közül melyik a legjobb mert szánalmasan szar az összes , azzal a rugós tracking lóf*sszal eltalálok olyan távolságokra amilyenekre az m95-tel képtelenség pedig az veryhigh minden szinten legalábbis a játékfejlesztők szerint , a 12 lőszer is humoros , ismerve a pontosságát ...
  • koschwarz
    pontosabb, de csak 3-as sorozatokat lő.
  • lamadragoon
    M16A2 jó fegyó e asa-nak? scarl nem annyira bejövős...
  • szekrény
    jó film ez az 1988-as "a tank , háborús fenevad ..."
  • koschwarz
    1. te is szeded a durabolt, most mit szósz be
    2. te sem vagy a munka hőse, ha tudod mikor játszom...
    3. mijaza a hipohander?
    4. érzek valamit...megyek a wc-re...
  • szekrény
    1. nna te meg a kiegészítőid ...
    2. nnna megszólalt a munkaidő alatt játszó ...
    3. nnnna megszólalt a hipohander ...
    4. nnnnna te meg az érzéseid ...
  • koschwarz
    kivel számoltattad ki? a guminőddel?
    1. csak állandó fegyverre tudsz kiegészítőket rakni.
    2. minden attól függ, hogy meddig játszol a játékkal, hosszú távon persze. én amikor vettem az egynapos fegyvereket, akkor mindig többet termelten vele adott idő alatt, mint az ára. tehát a kreditem úgyis folyamatosan nőtt.
    3. mi egyebet kezdesz egyébként vele? engem ilyen kötszerek meg adrenalinok nem érdekelnek, azok nélkül is qrva jó vagyok :D
    4. nem jobb érzés, hogy van egy saját puskád?
  • szekrény
    kiszámoltattam , hogy egy 45000-es szürkepénzért megvett fegyót nem éri meg* megvásárolni olcsóbb 1-2-3 naponta ...
    * A hirdetésemben szereplő finanszírozás nem tekinthető ajánlatnak és 243Ft-os CHF árfolyamon értendő
  • Narxis
    haha :D
  • szekrény
    [URL=http://freejokesfunny.com/418/people/15070/fat-soldier.html]itt egy screenshot a karakteréről M.E.#3 játékból ...[/URL]
  • Narxis
    LOL
  • szekrény
    nálad a mass effect lelki eredetű és tömegnöveléskor válik láthatóvá hurkák formájában
  • koschwarz
    ha 10 multis játékkal játszol egyszerre, akkor most mit mondjak? nem tudlak sajnálni :D

én a kezdeti zárt béta, illetve a nyílt béta (amikor nulláztak mindent) óta nyomom, de csak ezt az egyet, és ezt is heti kb. összesen olyan 6, max 8 órában. ez alatt nem csak a fegyverre gyűlt össze, hanem még egyszer vettem kreditből egy training pontot is, ami volt vagy 90k kredit (akkor még nem volt szó róla, hogy majd fegyvert is lehet véglegesen venni). lehetőség szerint a nyertes csapatban kell lenni, a többi nem számít :D

igaz most kijött a mass effect3, azóta inkább azt nyomom, főleg ott is a multit egyelőre (várom szekrény lefitymáló hozzászólását :D)
  • szekrény
  • Gyuszopapa
    Szóval akkor azt mondod béna vagyok.Már elnézést hogy 24/24 nem ezzel kockulok.Per pillanat közel 10 játékkal játszom egyidőben multiban annyi mellett nincs annyi időm ezzel játszani hogy kredit tizezreket gyüjtsek össze.
  • koschwarz
    hozzáteszem, persze nem kétséges, hogy sokkal élvezetesebb a játék, ha a kezedben van egy rohadt jó fegyver, én is tapasztalom, de azért nagyon sokáig csak az alappal toltam, és én úgy is élveztem a játékot, sőt, még valahol büszke is voltam magamra, amikor így is ott voltam a tábla tetején :D
  • csizihungary
    Jó, nekem is vannak igazi pénzes fegyvereim, de én az első bétától kezdve tavaly nyárig alapfegyverekkel nyomultam + néha béreltem, de később már úgy gondoltam érdemes beruházni mert nagyobb élmény így a játék.
  • szekrény
    nna a millió dolláros bébi ...
  • csizihungary
  • koschwarz
    magadból indulsz ki, gyuszopapa? nem azért, de simán lehet ügyesen alapfegyverekkel is játszani. kezdetben mindenki szop, de ha kiismeri a játék lehetőségeit, meg legfőképp a pályákat, akkor simán lehet hozni egy olyan szintet, amivel el lehet kellemesen evickélni, akár alapfegyverekkel is. ha megvan a tapasztalat, a többi türelem és kitartás kérdése.

én az engimmel egészen a 22 vagy 23-as szintig alapfegyverekkel toltam, legfeljebb beáldoztam a körök végén kapott kreditekből egy egynapos jobb fegyverre, és még így is több gyűlt össze néhány kör alatt, mint ami az ára volt. és most már lehet kreditből is végleges überfegyvert venni, eddig egy mp5-re gyűjtöttem, de aztán valahonnan lehetett szerezni kóddal a bf heroes-hoz egy zsák buttlefund-ot, amivel egy leárazáskor kijött egy mp5. úgyhogy mikor összejött a 45k kredit, ennek örömére a medikenek vettem egy m249saw-t. azóta csak ilyen fegyverkiegészítőkre költöm a kreditet.

szóval...konkrétan összevissza egy jobb pisztolyra vettem buttlefundot (valami 700 forintos sms-ért, mert rohadtul megtetszett egy kipróbáláskor az egyik, mint másodlagos fegyver, és azt nem lehet kreditért megvenni), egyébként mindkét karakteremnek ingyen megvan a kasztjában legjobb fegyver, sőt az engineernek még egy komplett új ruházat is (az is valami játékkiállítás kapcsán osztogatott kódokkal).

el lehet lenni tényleg play4FREE...
  • Gyuszopapa
    Ja persze csak a bénák mindig elviszik meghalni.
  • szekrény
    vagy járművet használ , mert nem dekorációnak készültek ...
  • Gyuszopapa
    Segítek kar98,mosin-nagant stb.Én a helyedben visszamennék cod2-5-özni only rifle szerverekre,ott kijön a skilled.Itt sajnos a pénztárcád határozza meg a teljesítményedet vagy veszel pénzért jobb fegyvereket vagy szopsz mint a torkosborz.
  • szekrény
    egyik sem egylövetű ...
    full nem vagy képbe se a fegyverekkel sem a kasztokkal ...
  • Balazs15
    pl MN-Atype, Carcano m91, tehát ilyen rifle fegyverekre gondolok min mondjuk az m1 garand is
  • szekrény
    mi az hogy "egylövetű" ?
    az RPG az egy lövetű !
    a sniper az félautomata maximum!
  • Balazs15
    neked meg agyilag kéne felnöni..nehéz lett volna azt irni h itt nincsenek egy lövetü fegyverek?
  • szekrény
    ez nem cod !
    sértésnek vesszük ha a cod-hoz hasonlítod a bf-et !
    ha a bullshit karaktered lvl 0-val egy lövés egy halált tudna nyomni akkor egy lvl 25-ös egy lövés 25 halál ?
    fel kéne nőni cod-os hülyegyerekek ...
  • szekrény
    az a lényege a játéknak, hogy vagy szarul nyomod sokáig, vagy jól töredék annyi ideig, hogy előrébb juss, egy győztes kör 80 pénz, a szintlépésnél viszont a pontot számolja, a problémádra a megoldás az hogy ez nem ratyi cod itt senkit nem érdekel a kádád, a csapatnak kell nyerni és a pontgyűjtőn minél feljebb végezni !
  • Balazs15
    császtok

felraktam a gamet és vmi iszonyat rosz a "kezdö" gépfegyver nagyon elhuz és gyenge is gondolom szint lépésel lesz majd jobb is vagy fizetni kell érte?...és nem találtam egy lövetü fegyvereket sem amik a codban jo megszokott "1 lövés és halott" dolgot képezte..ezek mind fizetös tartalmak???vagy késöbb elérhetö lesz ?
  • komorszabi
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám: Az lenne a gondom hogy állandóan vennem kell field bandage-et meg adrenalin slot-ot ezeket nem lehetne valahogy örökösre tenni vagy ingyenessé? Mert így állandóan elmegy a szürke pénz ezekre a hülyeségekre és nem tudom fejleszteni a fegyvert, ha valaki tud erre a problémámra valamilyen megoldást és le is írná megköszönném.
  • Gyuszopapa
    Ez nem ingyenes bf csak annak látszik.
  • szekrény
    bf közösségben nem szokás pénzt csinálni , pláne nem egy ingyenes bf-ből, ez a wow-os izraelita hozzáállás itt nincs jó szemmel nézve !
  • mezarius
    Ja és örök M4A1 is, és ugyebár azon is az alábbi fejlesztések. Amúgy van mellette lvl 11-es recon is, de az nem dob sokat az árán, nem azért adnám el ilyen "drágán". Azért aki megvenné olcsóbban kijönne mintha agának venné meg a cumókat, + nem kell rajta annyit húzni hiszen alapból 19-es. Szal szerintetek ér annyit? és ha igen akkor találnék rá vevőt?
  • mezarius
    Sziasztok.
    Szerintetek el tudnám valakinek adni 1500-2000 ft-ért a lvl 19-es assaultomat? Van benne örök SCAR-L, +4 accuary-s csővel, +2 dmamge-es golyókkal, és +3 accuary-s kitámasztóval. Meg ugye ezek minden fegyóra átvihetők.