2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
hát ez kb. így van. döbbenetes, de a játékosok képesek akár több játék teljes árának megfelelő összegeket is beleölni egy elvileg free játékba.
speciel az usasnál én elfogadom, hogy baromi erős közelről, csak az a baj, hogy relatíve nagy távolságból is az esetek nagy részében nem lehet megállni egy usas-sal szemben.
én is pont most karácsony után tettem vissza, és ugyanígy megdöbbentem, hogy több hónap alatt mennyit változott a játék. aztán a kezdeti sokk után belehúztam és mit mondjak, sokszor kifejezetten "kemény" körülmények között is elég jól szoktam teljesíteni, és pont ezért amikor pl. a vesztes csapatban is a tábla tetején látom magam majdnem kétszer annyi ponttal, hát sokkal jobban értékelem az ilyen eredményeket, mert tudom, hogy én tettem valamit a győzelem érdekében.
múltkor lejárt a kreditért vett fegyverem, és úgy kezdtem a kört, hogy nem volt se az, se pisztoly (ilyenkor nem tudom miért nincs pisztoly sem...). ennek ellenére is magasan a többiek felett voltam pontban, a második helyen. mondjuk a sok faszláma sniper csapattárs mellett nem nehéz.