6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4654 már megint csak nyávogtok mint a fürdősk*rvák ... -
#4653 Itt az ideje a mortar es az rpg nerfelesenek. legutobb zsinorban vagy 6x haltam.mortartol mert a boost miatt elfutni is lehetetlen. egy szaros sniper manapsag siman cdinal 40-0-as kd-t a szar mortarjaval. gyakorlatilag penzert veheto hivatalos csit... -
#4652 Na erre kíváncsi leszek... -
#4651 még jó hogy nem tudok angolul, legalább nem fogok rettegni ezekután -
#4650 As you all know, we recently removed “Legacy” attachments from Battlefield Play4Free as a way to introduce a better level of balance in the game. We appreciate all the feedback that you’ve been giving our team since this change and we assure you, this was a tough decision and not an easy one to make. That being said, we believe that it will deliver the most fun and enjoyable gaming experience to all players and as such these changes will remain.
In the spirit of continually improving Battlefield Play4Free, we are listening to your feedback and responding. Over the next few weeks, we will be implementing several community requested changes to the “+3” weapons:
Damage will be increased across all ranges of +3 weapons
(Currently +3 weapons do 2 additional base (body) damage over all ranges compared to their non +3 counterpart. This will be increased to 3 addition points of damage)
Base ammo count will be increased across all +3 weapons
(This will vary depending on the weapon and the weapon type)
In addition, we will be making some changes to currently imbalanced boosters (for example, the Mortar Strike and RPG Boosters).
If you have additional questions about the “Legacy” attachments, please refer to this Q&A. As always, we greatly appreciate your feedback and if you wish to comment on these new changes, please feel free to join in below.
Best regards,
The Battlefield Play4Free Team -
#4649 Akik régebben vettek "Elite" fegyvereket azokat legyengítették és a "+3" nevet kapták, egy hangyányival jobbak mint a többi fegyver. -
#4648 Az valami fegyver kosztumizalas
fizetni kell erte -
lamadragoon #4647 Hi. Láttam néhány emberkénél+3 fegyvert játék közben.
Mijen pluszokat adnak, illetve hogy lehet "előállítani" őket? -
#4646 hogy a picsába láttad, igaz hogy még éjszaka folyamatosan töltöttem fel a jutyúbra, de te játszottál, és azt a maratoni 8 órás menetet nem nézhetted még végig -
#4645 jjja azt a filmet én is láttam -
#4644 :O -
#4643 én például egy szőke svéd ikerpárral dugtam egész éjjel...
-
#4642 ezt már nem hiszem el, ha éjjel egykor, ha hajnal ötkor játszom, soha nincs fent egy magyar sem, mit csinálnak ezek egész éjjel ? -
#4641 Készítettem Xfire-en egy csoportot, aki használja ezt a programot és játszik a P4F-vel az nyugodtan írja le az Xfire nickjét és beveszem a csoportba. -
#4640 Köszönik a visszajelzéseket, még a jövőben változhat. (a fegyverek nerfelése) -
#4639 de, csak mit akar jelenteni ez a hsz-e? -
#4638 nem tudod ki? -
#4637 he???? -
#4636 "Threads merged.
Thank's for the abundant amount of feedback folks. I know you guys want more of a response on this issue, right now VitalBullet's initial post is it. That may change going forward, but for the time being that's where we're at.
Silvanoshi" -
#4635 Ebbe a játékban egyensúlyt már ne keress. :D Am én is sűrűn csináltam ezt, de sosem fordult elő, hogy nem sebzett volna. -
#4634 szeretném, ha a mortártól minden egyes friendly csapattárs is beledöglene, mert az kb. ugyanilyen nevetséges megoldás, mint korábban a tankra rádobni az aknát. szeretném, ha egy c4 vagy egy combosabb mortár sem csinálna ki rögtön egy tankot. hol itt az egyensúly? ennek a balesetek a bevezetésével még az akna sebzését is igencsak csökkentették, hogy még jobban haszontalan legyen, mint a gránát. vagy lehet az aknához is boostot venni?
mellesleg, ha még nem szűrted volna ki a hsz-ekből, amit ezzel a témával kapcsolatban írtam: nem is az a bajom, hogy belehalok a robbanásba, de hogy semmit nem sebez a járművön ilyenkor, na engem ez idegesít.
engem soha nem zavart, ha meghalok, nem vagyok egy k/d megszállott, és aki játszott velem, az tudja, hogy állandóan arra hajtok, hogy a csapat nyerjen. ha az kell hogy odarohanok és önfeláldozó módon odadobok egy aknát, még ha bele is halok, akkor azt is megteszem.
manapság leszórom őket egy tipikus útvonalra, aztán el is felejtem az aknákat.
mellesleg ebben mi a trollkodás? -
#4633 Te nagyon nem vagy kibékülve ezzel az aknás dologgal... Valszeg azért, mert beta idejében az XP-dnek a 40%-át úgy szerezted, hogy odafutottál egy full HPs tankhoz aztán elég volt csak rádobnod 20cm-ről mire az felrobbant te meg sértetlenül elsunnyogtál. Hidd el, hogy az majdnem olyan idegesítő volt mások számára mint ez a rakás RPG boosteres mostanába! Na de most komolyan...mit kell azon csodálkoznod, hogy te meghalsz mikor felrobban a --->SAJÁT<--- aknád?! Am adok egy tippet, hogy tovább tudj így trollkodni... Akkor dobd rá az aknát mikor az mozdulatlan, mert addig nem fog felrobbani míg el nem indul, te pedig el tudsz addig futni. -
Gyuszopapa #4632 Az fent van még. -
#4631 nekem is pont ezért tetszik, időnként ezért térek vissza hozzá, mint most is több hónap kihagyás után a szeretet ünnepén lövöldözni :DDD
tény, hogy ha a játékosok nem költenének, akkor nem is lenne a játék.
én még mindig azt mondom, abszolute lehet érvényesülni ebben a játékban úgy is, hogy nem veszek egy darab über elite fegyvert sem. ami most durva túlzásnak tűnik, az az rpg boost, meg azt továbbra sem tudom megemészteni, hogy az aknám sokszor engem öl meg, és ez is teljesen véletlenszerű szerencsén múlik, hogy sebzi-e emellett a járművet amire rá vagy alá vagy elé dobtam.
bezzeg a mortar nem árt a csapattagoknak, de a saját aknám engem öl meg, röhej.
meg nem tudom mit csináltak a támadóhelikkel, de ha egy jó pilóta kerül bele, iszonyatos darálást tud véghezvinni úgy, hogy nincs idő még tracerelni se, mert mire újratöltöm, már megint ledobja a cuccot, AA-ba meg mostanság beülni kész öngyilkosság :D
-
#4630 BF Play3Free-re én 3 fegyver árát költöttem meg egy engineer rucit. :D De azért tetszett ez a játék jobban mert erősen casual volt. Grafika, játékmenet, minden. Tipikusan az a játék amire napi pár órát lehet szánni. Ez persze már a múlté mert tönkretették. BF3-mat kipróbáltam 2 ünnep között és háááát, persze komolyabban összerakott játék, de abban is rengeteg zavaró dolog van. Egyik, hogy miért tették a server keresőt böngészőbe... bár tekintve, hogy mennyit balfaszkodtak BF BC2-nél... lehet nem volt rossz ötlet.
Szóval ez a játék jó volt a casualitása miatt. -
#4629 hát ez kb. így van. döbbenetes, de a játékosok képesek akár több játék teljes árának megfelelő összegeket is beleölni egy elvileg free játékba.
speciel az usasnál én elfogadom, hogy baromi erős közelről, csak az a baj, hogy relatíve nagy távolságból is az esetek nagy részében nem lehet megállni egy usas-sal szemben.
én is pont most karácsony után tettem vissza, és ugyanígy megdöbbentem, hogy több hónap alatt mennyit változott a játék. aztán a kezdeti sokk után belehúztam és mit mondjak, sokszor kifejezetten "kemény" körülmények között is elég jól szoktam teljesíteni, és pont ezért amikor pl. a vesztes csapatban is a tábla tetején látom magam majdnem kétszer annyi ponttal, hát sokkal jobban értékelem az ilyen eredményeket, mert tudom, hogy én tettem valamit a győzelem érdekében.
múltkor lejárt a kreditért vett fegyverem, és úgy kezdtem a kört, hogy nem volt se az, se pisztoly (ilyenkor nem tudom miért nincs pisztoly sem...). ennek ellenére is magasan a többiek felett voltam pontban, a második helyen. mondjuk a sok faszláma sniper csapattárs mellett nem nehéz. -
KaBuTo666 #4628 De a BF3-t nem uninstalláltad! -
Gyuszopapa #4627 2 hónap után újból el kezdtem ma játszani,hát ez egy okádék szar lett.Mindenki elit fegyverrel szaladgál,usas hegyek,ez a dalien egy fos ha valaki beáll az árnyékba meg se látom.A leggázabb az hogy a csávót 1000km-ről lövöm semmi,rámlő rpg-vel nekem végem.A gyalogosokra rpg-vel lőnnek.Tankba be sem szabad szállni,2 őt kaptam és kész azt se tudtam merről lőttek.Uninstall.
Hát a BF3 is egy fos de ez még annál is szarabb. -
#4626 Ez az egyik facebook kommentelőtől van, nem tudom hogyan szerezte, vagy meddig érvényes. -
#4625 Meddig ervenyesek ezek? -
#4624 Mindezt 3 napra a szokásos 1 helyett? Nagyon rendes tőlük, úgy látszik mégsem pénzéhes bagázs ez. -
#4623 Ezekkel a kiegészítőkkel a pp2000 már nagyon jó fegyver. -
#4622 Starter Pack Codes:
Provides: *Heavy Barrel
*High Power Ammo
*Stabilized Stock
Assault: FXZZ-B35W-4LQK-UM2H
Engineer: HFB7-T4WC-Y9MZ-BYSP
Medic: 2ZYN-BLEB-U8RH-ZVN9
Recon: 6YB9-79UV-4CXS-5GU7
-
#4621 Ki a gyerekes lény? -
#4620 egész jó kis lavinát indítottam el amíg fel nem tűnt ez a gyerekes lény ... -
#4619 Atombombát tud hívni a recon. -
#4618 :DDDD -
#4617 poénból a fórumon be lehetne írni javaslatként =P -
#4616 sőt :D legrealisztikusabb játék. Való életben is az győz akinek több pénze van zsír felszerelésre, vagy 1-2 atombombára :D Lehet az is be lessz rakva előbb-utóbb :D Az egész pályán meghal mindenki és kész megnyerted a kört :D -
#4615 realisztikus :D