2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Narxis
    :D

Am. nem is az zavar, hogy megint lett egy + dolog amire lehet költeni, (persze senki sem a saját pénztárcájának ellensége, egy kicsit az is zavarna...) hanem, hogy nem lehet véglegesen megvenni és egy fps-ből lassan egy rts lesz mert 100 féle módon variálhatod a fegyvered. Én felmegyek és lövöldözni akarok, nem taktikázni, hogy most a nagyobb sebzésű tárat vagy több lőszert adó tárat(most mondtam valamit :D) vegyek. Tisztára olyan lesz már mint egy előfizetéses játék. Akkor már inkább költök egy kicsit a PC-mre és megveszem a BF3-mat.

Másik meg, hogy vettem egy nagyon jó fegyvert hónapokkal ezelőtt és most jóval szarabb lett mert nerfelték. Nem csak kevesebb lett pl. mp5-ben a töltény hanem úgy érzem, hogy kevesebbet is sebez. Undorító, ha legalább nem nerfelnék akkor nem zavarna, hogy vannak ilyen +cuccok amiket meg lehet venni hozzá, de így már szinte rákényszerítenek és rengeteget rontottak a játékélményen. Csak azért sem fogok venni, remélem mások sem. Egy fillért nem költök erre a játékra amíg ez a rendszer marad.