Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A golyó addigra fúródik a beleidbe, mire a fal mögé érsz 😊

Egyéként velem is gyakran van ilyen.

BFP4F: Yossarian23

Nekem az épületek sarkaival van a bajom. Lövöldözök onnan aztán mikor reagálnak visszameek fal mögé de még mindig sebzõdöm és meghalok...Pedig egy deka laggom nincs higyjétek el. Nemtom milenne ez, mintha valami késleltetett meghalás lenne😄

koschwarz
hogy egyet említsek, ami számomra roppant idegesítõ: az rpg-t igen gyakran kétszer kell újratölteni.
nem beszélve a heli gunnereként a mikrolagról vagy mia fenérõl, amitõl sokszor lehetetlen érdemben lõni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Azért van bug bõven, high grafnál szar a zoom a blur miatt, nandorb szerverén meg mindig szar a kör végi eredményjelzõ, de csak náluk. 😄

Meg nándi mi az a SHARED_MAP nevû pálya? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
jóóóó, akkor lehet sorolni iket ! jjja, hooogy nincsenek, akkor meg mit halandzsáztok itten mindenféle bug-okról ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bugi Misi
hát én is nap mint nap találkozok sok érdekes esettel gondoltam ezt megosztom veletek is

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

koschwarz
én egy csomó furcsa esettel találkoztam már ebben a játékban, már meg sem lepõdöm.

Bugi Misi
ma volt 1 érdekes esetem Omanon éppen felszálltam az anyahajóról repcsivel és nem tettem meg 50 métert és leszedtek iglával a ruszki bázisról<#guluszem1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Alien69
Szerintem is kell mindegyikbõl. Így a többivel is jobban megy/mehet, hiszen érzed, mit hogyan csinálna a másik kaszt emberkéje. <#vigyor>

Elektrofrombc2
szekrény állítsd már le magad.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

zeli
Hát miért ne ?
Megvolt az elsõ kettõ, uncsi volt már, meg jó volt kipróbálni a játékot minden szemszögbõl. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Amúgy mikor fogják megcsinálni a fõmenüt úgy, hogy használható legyen?

Mindenki a maga módján.

zseniális vagyok

Narxis
pfff, minek minden kari? 😄

zeli
Na, tegnap kimaxoltam a Recon-t is, minden kari megvan huszas. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

szekrény
na mizu , még mindíg vidékrõl bf-ezel ? ? ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
zseniális vagy?

csõ evil 😄

zseniális vagyok

csizihungary
Skillt te minek fordítod?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Bugi Misi
ami kilóg neki puskacsõ az a Gunner<#mf2>

szekrény
nnna te meg a képességeid ... <#vigyor5>

<#vigyor>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
SZNÁJPER NEM Tud helizni mert olyan hosszú a puska csöve , hogy képtelenség lecsukni a kabin ajtaját ...

csizihungary
Képességet kell rá tenni.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

hi. hányas szinten tudok helikoptert vezetni?

zseniális vagyok

csizihungary
Miért lennék lusta már ne haragudj de kezdesz az agyamra menni a trollkodásaiddal.

szekrény

Narxis
😄D

csizihungary

szekrény
szerintem meg azért tetszik neked mert lusta vagy (esetleg nem is tudsz célozni vele) és a könnyebb utat választod, de ezt szerencsére a dice-ot ...vára nem érdekli

csizihungary
Mert ott legalább több pontot tudsz szerezni, és élvezetesebb(nekem), meg nincs ez a képugrálás.

szekrény
és ez miért jelenti azt hogy jobban van megcsinálva ?

Szeret is velem helizni mert akkor mindig plusszos a K/D-ja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert sajnos nincs rendes squadrendszer.Normálisan helizni csak igazán úgy lehet ahogy én szoktam a klántársammal.Én vezetek,õ a gunner és közben én írányítom hogy mit lõjjön mert kiválasztom hogy mi a legveszélyesebb számunkra,azzal kezdünk veszélyességi sorrendben.Természetesen elsõ a légvédelem kiiktatása.
Másként szar az egész és csak kavarognánk össze-vissza.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

csizihungary
Ezért nagyon nehéz gunnerként sok pontot elérni, BC2-ben jobban meg van csinálva, ott sorozatokban lehet lõni de az még ha nem is találsz el valakit halálos.

nandorb
Hat kb. jah, en mikor vezetem a helit ra tartom hogy lojjon de faszt se szoktak csinalni csak,lonnek a nagy semmire.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

koschwarz
na "örülök" hogy nem én vagyok ennyire béna. tényleg szeretném a tracert kilõni a pilótának, de 10-bõl 9x nem találok el semmit emiatt.

igaz sok pilóta egyébként is eszement sebességgel száguld el a föld felett, esélyt sem adva, hogy egyáltalán bármiben kárt okozza.

nandorb
Az a microlaggolas nekem is van. Tokre irital nemtudom miert nincs pl. jetben?

koschwarz
nem tudom a pilóták hogy érzékelik ezt, de én gunnerként egy heliben állandóan microlagolok. vagy csak fps-drop, nem tudom. vagy csak a pilóta vezeti ilyen macskakövesen a gépet, de én állandóan azt látom a gunnerülésbõl, hogy aprókat ugrándozik a kép. a géppuska még ok, azzal lehet kaszálni, de a tracerrel már igen nehéz eltalálni valamit a földön.

Bugi Misi
hajnalban faszán vezetted Dragon-n a helit(amin rajta voltam)

Alien69
NE AKARJ ILYET az anyahajóról. Ilyet csak az amatõrök csinálnak, akik hamar meg akarnak halni. <#ravasz1> Helybõl felszállásnak CSAK akkor van értelme, ha zsákmányoltál egy ilyen gépet (azaz RU oldalon). Ilyenkor nyomod a "S"-t, majd kellõ magasságban felemeled a gép orrát, és nyomod azonnal a "W"-t. Akár függõlegesbe is húzhatod a gép orrát, no para. Ha nem nagyon sérült a gép, nem deglesz meg (max kicsit lekoccolja a segge az anyaföldet).
A HELYES start anyahajóról, ha nyomod fullra a "W"-t. Ha extra gyorsan akarsz felszállni, akkor már gépbe szállásnál ahogyan nyomod a W-t, húzod fel a gép orrát (egérrel), addig, amíg a gép vége nem éri el a kifutó pályát (hátranézés rulez). <#vigyor> De, akár tovább is, teljesen függõlegesbe is, bár az már nem olyan gyors. Megfelelõ tudással egybõl emelkedésnél már hanyatt is indulhatsz emelkedésbe, de a leggyorsabb az elsõ verzió, azaz, ha csak annyira emeled, hogy a gép farka leérjen. Így kb 5 méter gurulás után már emelkedik. Azoknál a gépeknél is így érdemes felszállni US oldalon, melyek nem a kifutóról indulnak. Vízbe esni így esélytelen. Helyben felszállni a legkockázatosabb, mert könnyû célpont a parton lévõ ellenfélnek is, mindegy, hogy APC, tank, vagy csak egy M95-el lövöldözõ snipáról beszélünk, az ellenfél gépeirõl nem is beszélve, heli repcsi, mind mind kacsavadászatot rendezhet a helybõl felszállni próbáló ámáteaure pilóta jelöltekbõl. A legjobb azon pancserek, akik képesek a lebegést alkalmazni a térkép más részén is. Itt ehhez kicsi a pálya, és sok az ellenfél, még ugye az AA-kat nem is említettem. <#vigyor1>
Lebegés=HALÁL

nandorb
S-t nyomod, akkor elkezd emelkedni de jo magasra meny fel,es utana ereszd el az S-t nyomd a W-t es a Shift-et.

Caliph
us vadászgéppel hogy lehet helybõl felszállni?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Alien69
Azé, me akkor senki se helizhetne. Még így is necces, amikor egy apc is le tudja vakarni az égrõl. Elégséges egy domb oldalra felkaptatni, vagy a RU oldalon már eleve a hegytetõrõl a legfelsõ zászlónál is kiszedhetõ, mert kb egy magasságban van az a pont a helik repülési magasságával. Kivéve, ha jó a pilóta. Akkor kicsit tovább maradhat a levegõben. <#hehe>

csizihungary
De van az amcsi résznél a fõbázisnál.

Narxis
Direkt nincs szerintem, amúgy meg ott a sok apc vagy mi, azokkal egész jól le lehet szedni.

koschwarz
baszki, jól vettem észre, hogy dragonon nincs egy AA sem?<#falbav>
teli van baxva helikkel, de sehol egy légvédelem? ezt ki találta ki...

koschwarz
szerintem egyértelmûen igen. már csak azért is mert csak 1 pont. másrészt, néztem én is a medikemnek, hogy mit fogok fejleszteni, hát még pont is maradt bõven 😄 (márint amiket én igazán hasznosnak találok, arra elég 5 ponttal kevesebb is, mint ami a max 😄)

koschwarz
még nincs megnyitva a tier3.

Battlefield play4free-ben engivel a 20-as szinten vagyok.Nem fizettem érte semmit. Viszont nem fejlõdök tovább "level reached"
Van még tovább?
Hogyan fejlõdhetnék még ezzel a katonával?