6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    na, azt kell mondjam, hogy ez a dalian tök jó pálya. járműveknek kicsit kötöttebbek az útvonalak, ha omanhoz hasonlítjuk, de legalább nem egy infratyi fos. és gyalogosként is jó sok hely van sunnyogni. most egy ideig ezen fogok játszogatni :D
  • szekrény
    láttalak délienen , jó volt ?
  • koschwarz
    akkor nem játszhattál túl sok játékkal életedben...
  • Elektrofrombc2
    mondjuk az eléggé sűrűn van akciózva...
  • RYO21
    BC 2 Betája volt a legfaszább játék, amivel valaha is játszottam! Kár, hogy nincs pénzem megvenni az eredetit, mert biztos, hogy az még a betánál is jobb!
  • szekrény
    annyit segítek hogy bc2 demo feeling-je van havas táj minden fehér és múltheti updét óta mint ha sokkal erőssebbek lennének a fényeffektek ami a hardverigény és a láthatóság rovására megyen ...
    itt egy UAV kép koloncnak :
  • Narxis
    Helyes. :D
  • koschwarz
    felteszem eszt a szart így karira, megnézem ezt a daliás pályát
  • koschwarz
  • Narxis
    :DDD
  • szekrény
    délien plent pályát, az volt benne az ajándék, hogy beleraktak 4 vadászgépet amik csak Y-ban tudnak megfordulni a map felett ...
  • Elektrofrombc2
    Emígy karácsonyra mit kaptunk?
  • Narxis
    muhhaahahahahaha
  • szekrény
    nincsen szürkepénzem és mindegyiket meg kell vásárolni a fegyók közül elsődleges nélkül meg nem enged játszani ...
    "íííístenem,miééééért !!!"
  • koschwarz
    nevetséges...
  • Narxis
    Terjed a hír, ezaz, hajrá, terjessze mindenki
  • szekrény
  • Narxis
  • Narxis
  • szekrény
    pénzér vett szerelemnek ez az ára, inkább költötted volna zsanira
  • nandorb
    Made in Sweeden:)
  • csizihungary
    Minden fórumon megy a panaszkodás, remélem a készítők veszik a lapot és visszaállítják a fegyverek tulajdonságait. Én sem azért fizettem 5000 forintot hogy az eddigi jó fegyvereimet legyengítsék szinte alap fegyver szintre.

• Narxis
  • yossarian14
    Épp most akartam újrakezdeni a játékot, de tönkretették a fegyverem. Én fizettem valamiért, amit tönkretettek, és most sokkal rosszabb lett, mint volt. Köszönöm, ennyi! Keresek egy másik játékot!
  • Narxis

Mint írtam még az nem is nagy baj ha meg lehet venni a töltényeket is de ne basszák el amit már megvettem. Legközelebb a megvett ruhákat színezik hupililára, hogy rákényszerítsenek arra, hogy újat vegyél? :) Na ez itt a probléma.

Am. meg lehet nézni a facebook üzenőfalukat is, tele van anyázással.
  • szekrény
    mindent megvehetsz de attól még nem leszel tőle jobb, mint ahogyan az életen is hiába van pénzed a ha mindíg többre vágyol és sose elég ....
  • koschwarz
    nem tudom, én még a gyengített fegyverekkel el voltam...igaz én nem vettem egyet sem, mindig kredtből vettem az mp7-et. konkrétan nálam az 2 dolog verte ki a biztosítékot: amikor láttam a gránátomat az ellenfél lába alatt robbanni, amitől kissé megemelkedett de túlélte...a másik meg az AT mine-ok gigantikus méretű elbaszása. az hogy kevesebbet sebez, még úgy-ahogy oké, de hogy teljesen logikátlan módon hol felrobbant és ENGEM ölt meg amikor a tankra dobtam, hol nem robbant egyáltalán. ez már a nevetséges kategória, amitől azt mondtam, hogy akkor megcseszhetik. több hónapig játszik az ember egy rendszerben, amit aztán önkényesen totál megfordítanak. hát kösz nem, nem vagyok birka.
  • Elektrofrombc2
    Boosterral én úgyhszem akár 700-800at is sebezhetsz a tanknak. Az APCnek kevesebbet. Olyan 400 körül asszem.
  • Narxis
    Hááááát, előfordulhat. Azért kell tank armor booster.
  • Elektrofrombc2
    RPG boosterrel 2 lövés és annyi neked...
  • Narxis
    Azt már nem ígérhetem meg, bár nem lenne nehéz betartani. Az a szerencse, hogy a tankokhoz nem nyúltak, azokkal elszórakozom.
  • Narxis
    Nem volt az olyan könnyű szerintem, bár 1-2-szer én is meglepődtem. Most viszont iszonyat szar.
  • Elektrofrombc2
    Hát mondjuk az SMGk szerintem túl erősek (meg így alapból az egész kaszt, na meg még az RPG booster...) Milyen már az, hogy szinte könyebb valakit lelőni SMGvel messziről mint LMGvel. Tapasztalatból mondom, mert van egy UMPm és egy SAWom.
  • koschwarz
    meg lehet hálálni az ilyen húzásokat azzal, hogy jól abbahagyod a játékot, ahogy én tettem. persze biztos sokan játszanak, nem fogok hiányozni, de ha sokan fejeznék ki ezzel a nemtetszésüket...
  • Narxis
    :D

Am. nem is az zavar, hogy megint lett egy + dolog amire lehet költeni, (persze senki sem a saját pénztárcájának ellensége, egy kicsit az is zavarna...) hanem, hogy nem lehet véglegesen megvenni és egy fps-ből lassan egy rts lesz mert 100 féle módon variálhatod a fegyvered. Én felmegyek és lövöldözni akarok, nem taktikázni, hogy most a nagyobb sebzésű tárat vagy több lőszert adó tárat(most mondtam valamit :D) vegyek. Tisztára olyan lesz már mint egy előfizetéses játék. Akkor már inkább költök egy kicsit a PC-mre és megveszem a BF3-mat.

Másik meg, hogy vettem egy nagyon jó fegyvert hónapokkal ezelőtt és most jóval szarabb lett mert nerfelték. Nem csak kevesebb lett pl. mp5-ben a töltény hanem úgy érzem, hogy kevesebbet is sebez. Undorító, ha legalább nem nerfelnék akkor nem zavarna, hogy vannak ilyen +cuccok amiket meg lehet venni hozzá, de így már szinte rákényszerítenek és rengeteget rontottak a játékélményen. Csak azért sem fogok venni, remélem mások sem. Egy fillért nem költök erre a játékra amíg ez a rendszer marad.
  • Alien69
    Majd a következő! De az is úgy, hogy beenged, de nem ülhetsz járműbe. Taxit viszont rendelhetsz. A lőszer is pízbe fog kerülni.
  • Elektrofrombc2
    Amúgy az az én fejembe is megfordult :D
  • Narxis
    Te nagyon buta vagy ha azt hiszed, hogy ez a játék kitartásra nevel, épp ellenkezőleg. Gyakorlatilag mindent megvehetsz benne, csodálkozom, hogy az új map nem lett fizetős.
  • szekrény
    narcsika-narcsika sosem lesz ebből sz országból semmi ha a mai fiatalok ilyen nullával egyenlő kitartással bírnak még egy óvódás játékkal szemben is (se) ....
  • Narxis
    Nem nagy szám az új pálya de a fegyverek nerfelésével teljesen elcseszik a játékot. Nem azért vettem MP5-öt hogy aztán kiegészítőket is vegyek hozzá, volt egy tárban 30 skuló most így van 24 ha nem veszek hozzá fejlesztett tárat. Szar lett az egész bekaphatják.