2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
nem tudom, játszik-e még valaki ezzel, de amennyire vártam a tier3-at, pont annyira nem is tetszik. és ráadásul olyan szinten baszták el egyes dolgok tweak-elését, hogy az már röhej.
gránát: rájöttem, hogy nem nem robban, hanem olyan szinten butították le, hogy szinte csak akkor halálos, ha pont fejen dobod vele az ellent. gyakorlatilag ha az emberke mellé dobod, simán túléli. nekem is számtalanszor a lábam elé esett, vettettem egy keresztet, aztán csak egy kicsit megemelt, levette az életem felét, és ennyi. egy vicc. ez a gránát. gyakorlatilag használhatatlan.
az engi airburst gránátvetője szimplán csak egy csili-vili szar. egy vicc, hogy 3-4 pontos találat kell egy öléshez, viszont macerás használni.
amit az aknákkal tettek, az a legfájóbb. és egyben érthetetlen, de erről is írtam már. teljesen logikátlan, hogy mikor halok meg balesetben, és mikor nem. sokszor hiába dobom a tank alá, meg se sebzi, én viszont meghalok. máskor egy sérülés nélkül megúszom, és a tank felrobban. még nem jöttem rá mit kell máshogy csinálni, egy tuti, oldalról nem érdemes rádobni, az az esetek 80%-ában neked insta halál, bár van amikor működik.
arról már nem is beszélek, hogy a legutóbbi peccs óta nagyon sokat kell várnom egy új pálya első betöltésekor (korábban azt hittem lefagyott, de nem...) és hogy sokkal lagosabb lett (120-as nettel...).